Артикул:
20672

Постільна білизна TAC DIGITAL Tess PVC

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 276,66 грн 3 378,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC DIGITAL Tess PVC від провідного турецького виробника високоякісного текстилю для дому. Продукція відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% бавовняне волокно, тканина виконання - сатин. Забарвлення матеріалу проводиться за допомогою новітніх технологій друкованим способом. Набір має цікаве дизайнерське рішення, лаконічне і в той же час грайливий. Дизайнерське оформлення текстилю виконано у синій кольоровій гамі. Поверхня прикрашена зигзагоподібним орнаментом. Постільна білизна прекрасно доповнить будь-який інтерєр. Ліжко завжди буде виглядати чудово, навіть без використання декоративного покривала. Пропонується в подарунковій упаковці від виробника.

Сон важлива частина життя кожного людина, якість відпочинку залежить від багатьох факторів, в тому числі і від характеру постільних речей. Ось чому слід з особливою увагою треба поставитися до вибору постільної білизни. Текстиль повинен володіти хорошими споживчими якостями і чудово справлятися зі своїми основними задачамі.По повз іншого, важливий і зовнішній вигляд виробу, який повинен приносити задоволення своєму власникові налаштовувати на позитивний лад і спокійну домашню атмосферу. Пропонований комплект здатний задовольнити найвимогливіших покупців.

Сатин, це міцна бавовняна тканина, яка завдяки особливому способу виробництва має гарний шовковистим блиском. Зовнішня сторона матеріалу гладенька і блискуча, а внутрішня щільна і шорстка, що забезпечує надійне зчеплення з матрацом і білизна не сковзається під час використання. Текстиль рівно лягає на будь-яку поверхню, прекрасно драпірується і не мнеться.

Виріб має прекрасні гігієнічними показниками, тканину чудово пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати. Висока гігроскопічність забезпечує відчуття сухості і максимального комфорту. Зайва волога швидко поглинається і виводиться назовні. Білизна не накопичує статичну електрику, це позитивно відбивається на серцево - судинній системі. Білизна здатне підтримувати оптимальну температуру тіла, не залежно від навколишнього середовища. Комплект підійде для всесезонного використання.

Текстиль не потребує спеціального догляду, для підтримки чистоти підійде машинне прання при температурі води 40 градусів. Виріб швидко сохне в природних умовах, стійке до сонячного світла, зберігає форму і корисні властивості. Тканина відрізняється зносостійкістю, білизна прослужить довгі роки, радуючи свого володаря прекрасним зовнішнім виглядом.

Купити пропонований комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Прекрасне придбання в свій будинок стане вигідним капіталовкладенням і буде приносити тільки приємні відчуття. Набір можна подарувати родичам і друзям з будь-якого приводу і нагоди. Це чудовий презент, який завжди затребуваний і актуальний.

Деталі товару
20672

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You сатин лайт TL 16126
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам яскраве постільна білизна Love You сатин лайт TL 16126 з цікавим дизайном у вигляді кіл і смужок насиченого фіолетового кольору на білому тлі. Постільна білизна зроблено з сатиновою тканини високої...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти