Артикул:
20671

Постільна білизна TAC Saten Basic siyah

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Комплект постільної білизни TAC Saten Basic siyah від провідного турецького виробника, який спеціалізується на виробництві високоякісного домашнього текстилю. До складу продукції входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - сатин. Сучасне постільна білизна виконано в глибокому чорному кольорі, білизна відрізняється своєю практичністю і вишуканістю. Постіль завжди буде виглядати ефектно і привабливо. Комплектується в презентабельну упаковку від виробника.

Сон залежить від багатьох факторів, важливу роль відіграє і постільну білизну. Пропонований комплект відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. Натуральний екологічно чистий склад не викликає подразнень на шкірі і алергії. Сатин, це вид бавовняної тканини, який відрізняється особливим способом переплетення двох видів бавовняних ниток. Для лицьової частини використовують сильно скручені тонкі нитки, а для виворітного більш щільні волокна. Поверхня має гарний шовковистим блиском, внутрішня сторона шорстка, що забезпечує чудове зчеплення з матрацом. Виріб прекрасно драпірується і не мнеться під час використання.

Текстиль характеризується високою гігроскопічністю, поверхня швидко вбирає виділяється тілом вологу, вона швидко абсорбується і виводиться на поверхню, зберігаючи відчуття сухості і комфорту. Сатин вільно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на серцево-судинної і нервової системи. Тканина подарує легку приємну прохолоду в спеку і допоможе зігрітися в холодну пору, комплект можна використовувати цілий рік.

За білизною легко доглядати, для підтримки чистоти і гігієнічності, досить машинного чи ручного прання при допомоги миючих засобів. Сушити виріб рекомендовано в добре распрямлённом вигляді при природних умовах. Матеріал не схильний до дії сонячних променів, поверхня зберігає свою форму і насичений колір, навіть після багаторазового використання.

Пропонований комплект купити для себе або в подарунок, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Набір постільної білизни, це прекрасний вибір для себе і своїх близьких, він порадує своєю якістю і приємними тактильними відчуттями. Домашній текстиль є прекрасним подарунком, який відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю. Такий презент можна подарувати абсолютно всім і з будь-якого приводу.

Деталі товару
20671

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Простыня  Arya
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудову простирадло на ліжко ARYA розміром 240х260 для Вашого комфортного сну. Простирадло зроблена з сатиновою тканини на основі 100% бавовни, що дозволить насолодитися приємною мякістю тканини і...
Love You Детский ch 002
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий герой мультфільму Тачки, автогонщик маквин знайшов своє місце на чудовому дитячому постільній білизні від відомої торгової марки Love You. Комплект постільної білизни зроблений з сатину на основі турецького...
Постельное белье Cotton Box SATEN FASHION KIRMIZI
rating 0 відгуків
3 134,00 грн
В комплекті постільної білизни Cotton Box SATEN FASHION KIRMIZI поєднуються висока якість і незабутня мякість сатиновою тканини, що забезпечить Вам найкращі відчуття від сну і відпочинку на такій постільній....
Постільна білизна Tac Digital Euphoria Pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tac Digital Saten Euphoria Pembe відмінний вибір для вашої спальні від відомого турецького виробника. Таким комплектом ви безсумнівно прикрасите свою спальню і доповніть інтерєр...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти