Артикул:
20021

Постільна білизна Tivolyo Home SAGE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект постільної білизни Tivolyo Home SAGE від відомого турецького виробника, характеризується високою якістю і розкішним зовнішнім виглядом. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання - сатин де люкс. Забарвлення нанесена при використанні новітніх розробок в текстильній промисловості, друкованим способом. Основними кольорами комплекту є світло оливковий і золотий. Лицьова сторона підодіяльника і дві наволочки орнаментовані великим східним візерунком Пейслі або як його ще називають огірковий орнамент. Текстиль має чудовий зовнішній вигляд і здатний прикрасити будь-який інтерєр. Комплектується в презентабельну упаковку і фірмовий пакет.

Продукція відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки, білизна рекомендовано для щоденного використання. Текстиль не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. При виробництві використовують тільки високоякісні екологічно чисті матеріали. Постільна білизна виступає одним з найбільш поширених видів домашнього текстилю. Виріб є неодмінним атрибутом в кожному будинку.

Постільна білизна з сатину користується величезним попитом споживачів, така любов забезпечена прекрасними експлуатаційними властивостями тканини. Сатин - це бавовняна тканина з особливим переплетенням двох видів ниток. Лицьова сторона виходить гладенькою і блискучою. Зворотний бік полотна мяка і шорстка, що забезпечує прекрасне зчеплення з поверхнею матраца. Білизна не сковзається і не скочується під час використання. Матеріал легко драпірується, залишається рівним і гладким, ліжко завжди буде виглядати свіжо і бездоганно, навіть без використання покривала.

Поверхность володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на стані всього організму. Комплект здатний підтримувати оптимальний тепловий баланс. Постільна буде комфортно використовувати як в жарку, так і в холодну пору року.

Для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного прання з використанням миючих засобів. Рекомендована температура води 30-40 градусів. Текстиль здатний витримати до 300 прань, зберігши свій первинний зовнішній вигляд і корисні властивості. Виріб швидко сохне і не потребує прасування.

Купити елітна постільна білизна за розумною ціною, можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Порадуйте себе і своїх близьких чудовим текстилем. Представлений комплект білизни, це прекрасний вибір, який зробить приємною щоночі. Виріб послужить чудовим подарунком для близьких друзів і родичів. Кожен високо оцінить хороший смак і проявлену турботу дарувальника, такого прекрасного білизни.

Деталі товару
20021

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор Hasben Gipurlu Pike Set
rating 0 відгуків
3 733,00 грн
Чудовий набір постільної білизни з пледом приємно Вас здивує. Комплект від популярного турецького виробника Hasben Gipurlu Pike Set наповнить Вашу спальну кімнату повітрям і відчуттям свіжості. Мякий ранфорс огорне...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти