Артикул:
20020

Постільна білизна Tivolyo Home NORA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект постільної білизни Tivolyo Home NORA від преміального турецького бренду, який широко відомий на європейському ринку. Текстиль відповідає міжнародним стандартам і санітарним нормам, має підтверджуючу сертифікацію. До складу виробу входить 100% егейський бавовна. Тканина виконання - сатин де люкс, малюнок нанесений за допомогою Digital technology. Білосніжна поверхня простирадла і двох наволочок прекрасно поєднується з підодіяльником того ж кольору з яскравим квітковим принтом. Зображення зеленних листя і фіолетових квітів виглядають дуже ефектно, білизна привнесе відчуття свіжості в інтерєр. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Історія появи сатину повязана з давнім Китаєм і налічує багаторічну історію. Незважаючи на появу нових тканин, постільна білизна з сатину продовжує користуватися попитом і великою любовю споживачів. Перш за все, це пояснюється чудовими властивостями цього матеріалу. Для виготовлення сатину використовують тонкі скручені нитки, що дозволяє зробити поверхню більш ніжною і легкою. Завдяки особливому переплетення ниток, матеріал виходить двостороннім, лицьова сторона глянсова, а виворітна порадує мякістю і комфортом. На відміну від шовку, білизна не ковзає і не скочується з ліжка. Текстиль прекрасно драпірується і не мнеться, ліжко завжди буде виглядати охайно і свіжо.

Представлений комплект постільної білизни забезпечить максимально комфортні умови для сну, а його прекрасний зовнішній вигляд налаштує на спокійне проведення часу і приємні сни. Текстиль характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Тіло безперешкодно дихає, а зайва волога швидко абсорбується і ліквідується. Виріб відштовхує пил і забруднення і не накопичує статичну електрику. Поверхня володіє відмінною теплопровідністю, постільна білизна підійде для всесезонного використання.

Матеріал високої щільності славиться своєю міцністю і зносостійкістю. Текстиль не завдасть особливого клопоту в побуті. Для підтримки чистоти підійде машинне прання при температурі води 40 градусів. Сушити текстиль рекомендується в природних умовах в добре распрямления вигляді. Поверхня залишається рівною і гладкою, рідко потребує прасування, що економить час і сили домогосподарок.

Купити елітний набір постільної білизни можна в нашому інтернет магазині за розумною ціною, як оптом, так і в роздріб. Текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, зберігши свої зовнішні та фізичні характеристики. Це чудовий варіант дорогого подарунка для родичів і друзів.

Деталі товару
20020

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You Союз
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Love You Союз із зображенням двох чудових білих коней - подарувати чудовий сон і відпочинок. Чудовий мякий сатин і обємний малюнок ідеально поєднуються в даному комплекті постільної білизни....
Комплект постільної білизни Love You сатин "Радість"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий, сонячний дизайн комплекту Love You сатин "Радість" подарує Вам гарний настрій! На світло-жовтому тлі зображено соняшник, строката метелик і листок з крапельками роси. Зворотний бік підодіяльника і...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мякий сатин, красиві квіти і приємні кольори в чудовому комплекті постільної білизни з нової колекції від відомого виробника Love You. Купити це постільна білизна - створити затишок і красу у Вашій спальні. Прості...
КПБ Nazsu bamboo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна з бамбука - вірне рішення для Вас і всій Вашій сімї. Комплект постільної білизни Nazsu bamboo з бамбукової тканини відмінно переносить численні прання без втрати первісної форми і зовнішнього...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти