Артикул:
20015

Постільна білизна Tivolyo Home DOLCE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект постільної білизни преміум класу Tivolyo Home DOLCE від провідного турецького виробника. При виготовленні продукції використовуються новітні розробки в текстильній промисловості і останні віяння моди в оформленні. До складу виробу входить 100% бавовна, тканина виконання - сатин де люкс. Малюнок нанесений друкарським способом. Білосніжна білизна прикрашено квітковим принтом. Над ніжними квітками парять метелики, занурюючи в атмосферу квітучого літнього саду. Комплектується текстиль в подарункову упаковку з логотипом фірми.

Постільна білизна, це обовязковий атрибут текстилю в кожному будинку. Від характеру постільної безпосередньо залежить якість сну, а значить самопочуття і настрій людини. Пропонований комплект відповідає високим європейським стандартам якості і здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Сатин - це щільна бавовняна тканина з особливим переплетенням двох видів бавовняних ниток. Для основи використовують товсті волокна, а для лицьової частини - тонкі сильно скручені. Завдяки такому способу виробництва, тканину отримує свої унікальні характеристики. Із зовнішнього боку полотно гладеньке і блискуче по відчуттях, дуже схоже на натуральний шовк, а з вивороту тканину шорстка і мяка. Текстиль чудово драпірується і міцно фіксується на будь-якій поверхні. Білизна не мнеться, і постіль завжди буде мати новий охайний вигляд.

Поверхность вільно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати. Що виділяється фізіологічна рідина швидко ліквідується, завдяки високій гігроскопічності. Текстиль не накопичує статичну електрику і відмінно проводить тепло. Комплект підійде для всесезонного застосування.

Текстиль з сатину відрізняється міцністю і зносостійкістю. Білизна прекрасно переносить часті машинні прання і зберігає свій первинний зовнішній вигляд, навіть після 300 прань. Рекомендована температура води 40 градусів, сушити виріб слід при природних умовах в добре распрямлённом вигляді. Поверхня залишається гладкою і рівною, рідко потребує прасування, що полегшує працю домогосподаркам.

Купити чудовий комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Легка і повітряна білизна впишеться в будь-який інтерєр і порадує свого володаря ніжністю і солодкими снами. Набір постільної, є прекрасним подарунком для близьких друзів і родичів. Такий презент сподобається абсолютно всім. Текстиль точно буде використовуватися і приносити задоволення своєму власникові, нагадуючи про чудовому смаку свого дарувальника.

Деталі товару
20015

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни TAC SATEN LAUREN-KAHVE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника торгової марки ТАС стане відмінним придбанням для Вашого будинку і своїм яскравим зовнішнім виглядом прикрасить інтерєр Вашої спальні. Чудова мякість...
КПБ ARYA Люкс Сатин Шовк  Rubina
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 652,85 грн 3 121,00 грн
Комплект постільної білизни ARYA Rubina зробить Вашу спальню ошатною і акуратною. Чудово підходить для щоденного застосування і подарує комфортний сон і відпочинок. Тканина блискуча і щільна, легка і приємна на дотик....
Комплект постільної білизни Love You сатин "Горошок"
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 266,55 грн 3 843,00 грн
Комплект Love You сатин "Горошок" представлений в класичному поєднанні чорного і білого. Лицьова сторона підодіяльника чорного кольору в білий горошок різних розмірів і прикрашена квітковим візерунком. Зворотний...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти