Артикул:
20013

Постільна білизна Tivolyo Home CANDY

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект елітної постільної білизни Tivolyo Home CANDY від провідного турецького виробника з бездоганною репутацією. До складу виробу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно. Тканина виконання - сатин де люкс. Малюнок нанесений друкарським способом. Дизайнерське оформлення набору відповідає останнім тенденціям моди. Білизна поєднує в собі два основних кольори - білий і рожевий. Біла зовнішня сторона підодіяльника і дві наволочки прикрашені ніжним весняним букетом, над яким пурхає метелик. Простирадло і дві інші наволочки, виконані в рожевому кольорі, який прекрасно гармонує з квітковою композицією. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

На якість сну впливає безліч факторів, серед яких і характер постільної білизни. Пропонований комплект володіє чудовими споживчими якостями і здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Сатин, з якого пошито білизна, характеризується високою міцністю і довговічністю. Матеріал ніжний і приємний на дотик, володіє красивим блиском і гладкою шовковистою поверхнею. Зворотний бік матеріалу мяка і шорстка, завдяки цьому, постільна не ковзає і не совається по поверхні матраца або дивана.

Текстиль володіє високою гігроскопічністю, зайва волога моментально усмоктується і виводиться на поверхню, зберігається відчуття сухості. Відмінна повітропроникність дозволяє тілу дихати і виключає можливість появи парникового ефекту. Виріб не викликає алергію і подразнень на шкірі, не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на стані всього організму. Квітуче білизна занурить свого володаря в прекрасну атмосферу теплого весняного дня, на такому ліжку будуть снитися воістину солодкі сни.

Виріб невибагливо у догляді і чудово переносить часті машинні прання, зберігаючи свій первісний привабливий і новий зовнішній вигляд. Рекомендована температура води для прання 40 градусів, сушити текстиль варто в природних умовах, добре розпрямивши поверхню. При необхідності білизну можна проутюжить зі зворотного боку.

Придбати люксовий набір постільної можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль послужить прекрасним варіантом дорогого подарунка для близьких друзів і родичів. Презент відрізняється своєю універсальністю, його можна піднести абсолютно всім і з будь-якого урочистої нагоди.

Деталі товару
20013

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
 Vostro П/Б Детское
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяча постільна білизна Vostro виготовлено з ранфорса високої якості. Тканина дуже щільна, стійка до прання, механічних впливів, легка в догляді, не скачується. Яскраві малюнки, зображені на постільній білизні,...
komplekt-postelnogo-belya-arya-zhakkard-lyuks-cholet
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Люкс Cholet створений для Вашого комфортного сну і відпочинку. Розмір постільної білизни "Сімейний", дозволить Вам насолодитися мякістю жаккардового підодіяльника і гладдю...
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Саламандра
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
В інтернет магазині Sweet Home нову постільну білизну з мікрофібри (мікроволокно). Чудовий комплект в стилі модерн прекрасно виглядатиме у Вашій спальні. Приємна мікрофібра - це нововведення в світі постільної...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти