Артикул:
19999

Постільна білизна TAC ranforce Sally

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC ranforce Sally від турецького виробника з високою репутацією. До складу білизни входить 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання - ранфорс. Забарвлення постільної проводитися друкованим способом. Білизна оформлено в стилі Прованс, в асортименті набори в двох кольорах: блакитному і рожевому, поверхня прикрашена малюнком у горошок і мереживом. Просте, і в той же час елегантне виріб, прикрасить інтерєр спальні і створить неповторний шарм і атмосферу. Комплектується в фірмову подарункову упаковку.

У облаштуванні комфортного побуту важлива найменша деталь, постільна білизна, є одним з найпоширеніших видів домашнього текстилю. Тільки високоякісний виріб зможе задовольнити всі потреби і сприяти міцному і здоровому сну. Продукція фірми TAC відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. Екологічно чистий натуральний склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Ранфорс - це новий вид бавовняної тканини, для виробництва якої використовують сильно скручені бавовняні нитки. Завдяки особливостям виробництва, тканина виходить ніжна і легка, при цьому володіє високою щільністю і зносостійкістю.

Головною особливістю постільної білизни з ранфорса, вважається дивовижна здатність матеріалу підлаштовуватися під навколишнє температуру і зберігати оптимально комфортну, індивідуальну температуру тіла. У спеку поверхню білизни порадує приємною прохолодою, а в холодну - допоможе зігрітися і огорне теплом. Текстиль прекрасно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати, що виключає виникнення парникового ефекту. Постільна білизна подарує відчуття сухості, адже завдяки високій гігроскопічності тканини, що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводитися на поверхню.

Текстиль прекрасно драпірується і рівно лягає на будь-яку поверхню, будь то матрац або диван. Білизна НЕ совається і не скочується під час відпочинку. Простирадла, наволочки і підодіяльники з ранфорса залишаються гладенькими та рівними. Постіль завжди буде виглядати свіжо і охайно. Виріб не накопичує пил і статичну електрику.

Рекомендації по догляду дуже прості, слід дотримуватися основних правил і білизна прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Прати дуже гарне при температурі води 40 градусів, сушити в природних умовах в распрямлённом вигляді. При необхідності проутюжить зі зворотного боку.

Купити чудовий набір можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане чудовим придбанням в власний будинок і послужить чудовим варіантом подарунка для друзів і близьких родичів.

Деталі товару
19999

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья TAC DELUX  GALYA KAHVE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі оригінальний комплект постільної білизни Tac Delux Galya Kahve. Постільна білизна зроблено в Туреччині за високими технологічними стандартами. Вам сподобається романтичний малюнок з...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти