Артикул:
19977

Постільна білизна AREN BEBE з вязаним пледом

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 67 бали. Ваш кошик буде загальним 67 бали який можна перетворити на ваучер на 67,00 грн.

1 358,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра 100х150

Простирадло 120х160

Плед 100х120

Наволочки 35х45х2

Постільна білизна AREN BEBE з вязаним пледом від провідного турецького виробника домашнього текстилю. Продукція відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. До складу виробів входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна, тканина виконання - ранфорс. Колекція представлена яскравими неабиякими виробами з незвичайними дизайнерськими рішеннями для хлопчиків і дівчаток. Серед іншого, комплекти прикрашені малюнками у вигляді смайликів, кактусів, ведмедиків і веселих зебр, в асортименті також стримані комплекти в смужку. Пледи виконані у великій вязанні, що виглядає дуже ефектно. Комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника.

Ранфорс - це новий вид бавовняної тканини, яка відрізняється особливим більш щільним способом переплетення сильно скручених бавовняних ниток. Матеріал володіє чудовими споживчими властивостями, що робить його ідеальним для виготовлення постільної білизни. Перш за все, слід сказати, що поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі, білизна повністю безпечно і рекомендовано для щоденного використання найменшими дітьми. Для фарбування використовуються тільки високоякісні нетоксичні барвники, які дозволяють створювати найяскравіші і сміливі малюнки.

Білизна добре вбирає вологу, що дозволяє зберігати відчуття сухості і комфорту. Чудова повітропроникність забезпечує безперешкодне дихання шкіри, виключається виникнення парникового ефекту, дитина не буде паритися і потіти. На дотик дуже ніжне і мяке, відрізняється шовковистістю і гладкістю поверхні. Прекрасно лягати на ліжко, не мнеться, з часом на білизну не зявляються катишки. Текстиль не електризується і не накопичує статичну електрику, що відмінно впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому.

Білизна чудово стирається і легко прасується, що значно спрощує життя матусям. Текстиль швидко сохне в природних умовах, стійкий до сонячних променів, зберігає свою форму і колір, навіть після кількох років активної експлуатації.

Запропоновану продукцію можна купити в нашому інтернет магазині. Такий комплект порадує малюка мякістю і ніжністю, а з веселими картинками буде завжди радісно і пізнавально. Такий комплект - це чудовий варіант подарунка для новорожднних малюків, який відрізняється актуальністю і практичністю.

Деталі товару
19977

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
35x45x2
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Dream сатин Henrika
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 241,10 грн 6 166,00 грн
За допомогою техніки печворк створений цей витончений візерунок з завитків. Білий тон комплекту робить його привабливим, святковим. Красива вишивка шовкової і бавовняної ниткою підкреслює красу малюнка. Шовковиста...
Комплект постельного белья Love You жаккард  2-25
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни Love You з жаккардової тканини - це справжня окраса Вашої спальні. Оригінальний малюнок, приємний сріблястий відтінок і чудова мякість додадуть Вам гарного настрою на цілий день....
Комплект постельного белья Gelin Home  жаккард SUMMER
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Gelin Home Summer забезпечить Вам літній настрій і затишок в спальній кімнаті. Прекрасна квіткова забарвлення постільного комплекту стане прикрасою кімнати і прекрасно впишеться в...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти