Артикул:
14702

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Rose Dream

Поєднання мякої тканини сатин-люкс і оригінального малюнка роблять комплект постільної білизни Tivolyo Home Rose Dream найкращим придбанням для Вас і Ваших близьких. Бавовняна тканина має високу щільність, хорошу стійкість до частого прання і високу довговічність. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете купити постільну білизну оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Сон необхідний для кожної людини, від його характеру залежить здоровя і самопочуття. Важливо забезпечити максимально зручні умови для сну і відпочинку. Поряд з іншими постільними речами велику роль в облаштуванні спального місця грає постільна білизна. Пропонований турецька текстиль вищої якості, відповідає міжнародним стандартам і здатна задовольнити найвибагливіших покупців.

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Rose Dream має цікавий дизайн. На блакитному тлі зображені рожеві квітки прекрасних троянд. Комплект виглядає дуже оригінально і нарядно, стане прикрасою будь-якого інтерєру. Поставляється текстиль в подарунковій упаковці від виробника.

Сатин дуже красива і приємна до тіла тканину, яка володіє всіма корисними якостями натуральної бавовни і ідеально підходить для пошиття постільної білизни. Зовнішня сторона полотна гладенька і шовковиста, а зворотна матова і шорстка. Така текстура дозволяє забезпечити приємні тактильні відчуття, і надійну фіксацію Беля на поверхні матраца. Виріб красиво драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати красиво і свіжо, як ніби її щойно застелили.

Поверхность білизни не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Шкіра вільно дихає, це дозволяє виключити виникнення парникового ефекту. Навіть при підвищеному потовиділенні зберігається відчуття сухості поверхні. Виріб не накопичує статичну електрику і підтримує оптимальний тепловий баланс.

Постільна білизна з сатину не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати нейтральні миючі засоби без відбілювача і барвників. Перед першим використанням білизну можна прополоскати в холодній воді. Виріб швидко сохне в природних умовах і не боїться ультрафіолетових променів. Текстиль зберігає свою форму і гладку поверхню, рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Вишуканий комплект постільної білизни можна купити за доступними цінами, оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням і прослужить довгі роки, не вимагаючи своєї заміни. Слід зазначити, що постільна білизна є універсальним подарунком для родичів і друзів. Виріб стати в нагоді в кожному будинку і порадує абсолютно всіх з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
14702

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

TIVOLYO HOME ROSE DREAM
rating 10
Очень красивое и качественное постельное белье, покупкой остались довольны!!!
6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий соняшник прикрашає нове 3D постільна білизна від торгової марки Love You. Завдяки своїм насиченим кольорам таке постільна білизна прикрасить або ж доповнить інтерєр Вашої спальні. Комплект зроблений з мякого...
TAC DELUX SATEN Grisel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісна постільна білизна TAC DELUX SATEN Grisel від турецького виробника сподобається найвибагливішим покупцям. Постільна білизна прикрашено вензелями на фіолетовому тлі, зробить Вашу спальню красивою і неповторною....
Нещодавно переглянуто
4 871,00 грн
Поєднання мякої тканини сатин-люкс і оригінального малюнка роблять комплект постільної білизни Tivolyo Home Rose Dream найкращим придбанням для Вас і Ваших близьких. Бавовняна тканина має високу щільність, хорошу...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти