Артикул:
14158

Простирадло з наволочками Tivolyo Home

Чудовий комплект з простирадла і двох наволочок від турецького виробника Tivolyo Home стане приємною покупкою для Вас і Ваших близьких. Простирадло і наволочки зроблені з сатину високої якості, приємною мякості і щільності. Кольори однотонні, і представлені в асортименті. Купити простирадло і наволочки можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Міцний сон є одним з головних умов здоровя і гарного самопочуття людини. Саме під час відпочинку відновлюються всі системи і органи, виробляються клітини імунітету. Важливо що б постільна білизна сприяло створенню оптимально сприятливих умов для сну і відпочинку. Трикотажний набір Tivolyo Home відповідає високим стандартам європейської якості і здатний задовольнити найвимогливіших покупців. У набір входить простирадло на гумці і дві наволочки. Модель представлена красивими відтінками рожевого, блакитного, персикового і білого кольору. Комплектується текстиль в презентабельну упаковку від виробника.

Продукція турецької торгової марки прославилася далеко за межами своєї батьківщини. До складу білизни входить натуральний хлопок Егейського походження. Текстиль не викликає алергії і подразнень навіть на самій чутливій шкірі. Білизна вільно пропускає повітря, таким чином, здійснюється постійний повітрообмін, що сприяє підтримці оптимального температурного балансу. На білизна з бавовни комфортно спати і влітку і взимку. Поверхня має високу гігроскопічність, навіть при підвищеному потовиділенні, зберігається відчуття сухості поверхні. Текстиль не накопичує статичну електрику, це позитивно впливає на нервову і серцево - судинну систему.

Комплект простий у використанні і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і збереження нового зовнішнього вигляду рекомендується прання при 40 градусах. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби, без відбілювача і барвників. Прати текстиль слід окремо від речей з металевою фурнітурою на 600-700 оборотах. Білизна швидко сохне в природних умовах, зберігаючи свою форму і кольори. Виріб характеризується міцністю і довговічністю, прослужить довгі роки активної експлуатації.

Купити чудовий набір можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Доступні ціни зроблять покупку ще приємніше. Модель допоможе облаштувати комфортний побут і подарує масу приємних емоцій від користування. Набір дозволяє комбінувати текстиль, вибираючи нові підковдри можна створювати свої неповторні комплекти білизни. Слід зазначити, що текстиль стане чудовим варіантом подарунка для родичів і друзів. Білизна не виходить з моди і не має соків давності. Виріб стати в нагоді в кожному будинку і порадує з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік або будь-який інший свято і торжество.

Деталі товару
14158

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий комплект постільної білизни з сатину не залишить байдужими любителів подорожей по Європі. Бавовняна тканина високої якості прикрашає яскравий прапор британського королівства. Таке постільна білизна...
Нещодавно переглянуто
prostynya-i-navolochki-tivolyo-home prostynya-i-navolochki-tivolyo-home
rating 0 відгуків
0,00 грн
Чудовий комплект з простирадла і двох наволочок від турецького виробника Tivolyo Home стане приємною покупкою для Вас і Ваших близьких. Простирадло і наволочки зроблені з сатину високої якості, приємною мякості і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти