Артикул:
13816

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Fresh Ford

Якщо Вам подобаються тюльпани, то комплект постільної білизни Tivolyo Home Fresh Ford стане для Вас приємним придбанням і прикрасою Вашої спальні. Мяка сатинова тканина прикрашена великою кількістю квітів, має високу щільність і стійка до частого прання. Подарункова упаковка від виробника. Купити постільну білизну Ви можете оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Для облаштування комфортного побуту важлива кожна дрібниця. Одним з найпоширеніших видів домашнього текстилю є постільна білизна. Слід з особливою уважністю поставитися до вибору вироби, адже від якості сну залежить здоровя і настрій людини. Комплект постільної білизни Tivolyo Home Fresh Ford прекрасно впорається зі своїми основними функціями, а так само послужить справжньою прикрасою кімнати. На білосніжній поверхні зображені красиві квіти. Білизна виглядає свіжо і ніжно, наповнить атмосферу в кімнаті теплом і домашнім затишком. Підніме настрій і налаштує на позитивні сновидіння. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Турецька торгова марка давно відома на європейському ринку і користується великою популярністю. Білизна з сатину здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Поверхня мяка і ніжна на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Лицьова сторона гладенька і блискуча, а виворітна матова і шорстка. Завдяки такій текстурі білизна надійно фіксується і не совається по ліжку. Білизна красиво стелиться і практично не мнеться.

До складу виробу входить 100% бавовна вищого сорту. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність, завдяки чому підтримується оптимальний температурний баланс. Білизна підійде для всесезонного використання.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти рекомендується прання на 600-700 оборотах. Будь-які забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів з використанням нейтральних миючих засобів. Перед першим використанням виріб можна прополоскати в холодній воді. Перед пранням білизну варто вивернути на виворітну сторону. Сушити текстиль слід в добре распрямления вигляді при природних умовах в провітрюваному місці. У разі необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Прекрасний комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за доступними цінами. Текстиль стане справжньою окрасою спальні, підніме настрій і подарує масу приємних тактильних відчуттів. Роблячи покупки в власний будинок, згадайте про родичів і друзів, адже текстиль послужить чудовим подарунком. Виріб можна піднести на День народження, Новий рік, Весілля і по будь-якій іншій урочистої нагоди.

Деталі товару
13816

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Купала
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінна новинка для Вашої оселі від інтернет - магазина Sweet Home . Купити якісний і неймовірно мякий комплект постільної білизни з мікрофібри від турецького виробника - прикрасити Вашу спальню і доповнити інтерєр...
Комплект постільної білизни липня BV M 0040, мікрофібра 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Велика кількість розкішних обємних квіток на приглушеному зеленому полі поєднуються в новій білизні від турецького виробника. Комплект постільної білизни виконаний з щонаймякшої мікрофібри, що дозволить Вам отримати...
Комплект постільної білизни ARYA дитячий сатин з вишивкою Journey Pink - рожевий
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект дитячої постільної білизни ARYA Journey Pink - прикрасити інтерєр стильною дитячої спальні і створити чудовий настрій. Сатин мякий, міцний з шовковим блиском. Барвисті малюнки і вишивка збережуть...
КПБ Minteks GRACE
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 301,40 грн 3 884,00 грн
Фактурне постільна білизна Minteks Grace сірого кольору з чорними візерунками квітів і білими листочками виглядає дуже лаконічно і цікаво. Турецький виробник подбав про високу якість, яке забезпечить довгу службу...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-fresh-ford komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-fresh-ford
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Якщо Вам подобаються тюльпани, то комплект постільної білизни Tivolyo Home Fresh Ford стане для Вас приємним придбанням і прикрасою Вашої спальні. Мяка сатинова тканина прикрашена великою кількістю квітів, має...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти