Артикул:
13803

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Laila

Дуже гарне комплект постільної білизни Tivolyo Home Laila від турецького виробника подарує Вам чудову мякість сатиновою тканини, чудовий сон і комфортний відпочинок, а також відмінний настрій на цілий день. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете купити постільну білизну Tivolyo Home оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 240

Наволочка - 50 х 70 х 2

Сон важлива частина життя кожної людини. Високоякісне постільна білизна від знаменитого турецького виробника з бездоганною репутацією забезпечить максимальний комфорт і зручність під час сну і відпочинку. Комплект постільної білизни Tivolyo Home Laila здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Текстиль виконаний в білому кольорі, поверхня прикрашена розкішними червоними маками. Білизна прекрасно доповнить будь-який інтерєр, допоможе розслабитися і налаштуватися на позитивні сни. Комплект виглядає дуже оригінально і розкішно. Поставляється виріб в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Сатин, це одна з найкрасивіших натуральних тканин. Полотно складного подвійного плетіння характеризується міцністю і дивовижною ніжністю. Лицьова сторона матеріалу гладенька і блискуча по відчуттях дуже нагадує натуральний шовк. Зворотний бік тканини шорстка, завдяки чому білизна надійно фіксується і не совається по ліжку. Текстиль красиво драпірується, ліжко завжди буде мати розкішний вигляд, навіть без декоративного покривала.

Натуральний екологічно чистий склад, до якого входить 100% бавовна гарантує безпеку і гіпоалергенність продукції. Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Навіть при підвищеному потовиділенні зайва волога швидко вбирається і виводиться назовні. Виріб не накопичує статичну електрику і пил, що позитивно відбивається на всьому організмі. Комплект сприяє підтримці оптимального температурного режиму. Спекотного літа поверхню подарує довгоочікувану свіжість, а взимку допоможе зігрітися.

Сатин дуже щільна і міцна тканина, білизна стійко до зносу і легко переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води для прання становить 40 градусів. Бажано використовувати мякі миючі засоби і попередньо вивертати білизна навиворіт. Сушити виріб слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах. Текстиль легко прасується і практично не мнеться при використанні.

Казково красивий комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно здивують покупців. Модель стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру, це прекрасний вибір для власного користування. Постільна білизна, це завжди актуальний і потрібний подарунок. Текстиль можна подарувати родичам і друзям з будь-якого приводу і нагоди. Білизна поставляється в презентабельною упаковці від виробника.

Деталі товару
13803

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье TAC  DISNEY Super Hero Girls
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Практичне постільна білизна для дітей від турецького бренду TAC Disney Super Hero Girls відразу привертає увагу. Яскравий і якісний принт з першого погляду сподобається Вашій дитині. Комплект складається з...
Комплект постільної білизни ARYA бамбук Pagare
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна ARYA бамбук Pagare - надати особливий шик і благородство спальній кімнаті. Висока якість бамбуковій тканини, яка відрізняється високою міцністю, швидко вбирає вологу, зробить ліжко теплою і затишною....
Постільна білизна Tac Ranforce Disney Rapunzel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce LIS NEV.TK Disney Rapunzel красиве і якісно виконане постільна білизна для Вашої принцеси. Таке постільна білизна буде виглядати дуже красиво в будь-якій дитячій...
Постельное белье Love You сатин лайт PAT 30
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам чудовий комплект постільної білизни Love You PAT 30 від відомого турецького виробника текстильної промисловості. Він чудово підходить як для чоловіків, так і для жінок. Стриманий дизайн, висока...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-laila komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-laila
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Дуже гарне комплект постільної білизни Tivolyo Home Laila від турецького виробника подарує Вам чудову мякість сатиновою тканини, чудовий сон і комфортний відпочинок, а також відмінний настрій на цілий день....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти