Артикул:
13801

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Vivien

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Vivien відмінне придбання для тих, хто не женеться за яскравими фарбами, приглушені відтінки і абстракція легко впишуться в будь-яку спальню. Мяка сатинова тканина подарує чудовий сон і відпочинок, такий комплект прослужить Вам тривалий час. Подарункова упаковка. Купити постільну білизну можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Сон невідємна і дуже важлива частина життя кожної людини, від його якості залежить здоровя і самопочуття людини. Пропоноване постільна білизна з натуральної тканини допоможе створити максимально комфортні умови для відпочинку.

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Vivien виконаний в красивих відтінках сірого, блакитного і рожевого кольору. Простирадло і дві наволочки пошиті з однотонного сатину кремового кольору, лицьова сторона підодіяльника і інші дві наволочки прикрашені красивим малюнком. Білизна наповнить кімнату весняною свіжістю і теплом. Текстиль прикрасить будь-який інтерєр спальні і подарує тільки солодкі сни. Поверхня мяка і ніжна на дотик, тканина красиво струмує і легко драпірується. Виріб практично не мнеться і не совається по ліжку. За відчуттями сатин дуже нагадує натуральний шовк, лицьова сторона тканини гладка і блискуча.

До складу комплекту входить 100% бавовна Егейського походження. Текстиль не викликає алергічних реакцій та подразнень. Білизна вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати, це виключає появу парникового ефекту. Виріб комфортно використовувати, як в літню спеку, так і холодними зимовими ночами. Текстиль не накопичує статичну електрику і має високу гігроскопічність.

Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання при температурі води 40 градусів. Текстиль стійкий до частих прання і збереже свій новий зовнішній вигляд протягом 200 прань. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвників. Перед першим використанням білизну можна прополоскати в холодній воді. Сушити текстиль слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати, вибравши середній режим температури підошви праски.

Купити чудовий комплект можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Модель стане вигідним придбанням для сімейного бюджету і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Текстиль стане прекрасним подарунком з будь-якого приводу і нагоди. Презент відрізняється своєю універсальністю та актуальністю його можна подарувати близьким друзям і родичам. Виріб можна піднести з будь-якого приводу і нагоди будь то День народження або Новий рік, або будь-яке інше торжество. Продається комплект в красивій подарунковій упаковці і фірмовому пакеті.

Деталі товару
13801

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Коктейль"
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Коктейль з лісових ягід на вашому ліжку - хіба це не цікаво? Ці веселі малюнки дарують тільки позитивні емоції. Внести відчуття літа, тепла, смаку в свою спальню - таке завдання цілком здійсненне. Які б бурі НЕ...
Love You КПБ вышивка MX026
rating 0 відгуків
3 408,00 грн
Купити красиву постільну білизну з сатину від відомого виробника і торгової марки Love You - створити затишну атмосферу і прикрасити Вашу спальню. Комплект зроблений дуже якісно, доповнений чудовими декоративними...
Постельное белье TAC Genc Modasi ranforce Listen
rating 0 відгуків
1 874,00 грн
Красиве рожеве постільна білизна від турецького виробника, прикрашене цікавим малюнком і зроблене з мякої тканини ранфорс, на основі турецького бавовни. Постільна подарує Вам і вашим рідним свою мякість, комфорт і...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-vivien komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-vivien
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Vivien відмінне придбання для тих, хто не женеться за яскравими фарбами, приглушені відтінки і абстракція легко впишуться в будь-яку спальню. Мяка сатинова тканина подарує...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти