Артикул:
13796

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Gardenia

Яскраве постільна білизна Tivolyo Home Gardenia ідеально підійде на зміну вашому зимовому комплекту постільної білизни. Зроблене турецьким виробником з мякою сатиновою тканини, воно подарує Вам приємний сон і відмінний відпочинок, а яскраві квіти подарують Вам гарний настрій. Ви можете купити це постільна білизна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Хороший сон - це запорука бадьорості і прекрасного самопочуття на весь день. Яке ж постільна білизна вибрати? Це питання задає собі кожна господиня. І дійсно до вибору постільної білизни слід підійти з особливою уважністю, адже текстиль допомагає створити максимально комфортні умови для відпочинку.

Сучасний ринок переповнений пропозиціями, однак найбільшим попитом продовжують користуватися комплекти з натуральних тканин . Комплект постільної білизни Tivolyo Home Gardenia від іменитого турецького виробника виготовлений з 100% натурального бавовняного волокна. Текстиль з мякого і надійного сатину здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Пропонований комплект виконаний в світлих приємних відтінках, лицьова сторона підодіяльника і наволочки прикрашені прекрасними квітами. Простирадло виконана з однотонного світло - зеленого кольору. Такий комплект наповнить атмосферу в кімнаті свіжістю і чистотою, подарує по-справжньому солодкі сни і міцний сон. Виріб представлено в кількох розмірах «Євро» і «Сімейний».

Текстиль володіє всіма корисним властивостями бавовни, білизна не викликає алергії і подразнень на шкірі. Поверхня мяка і ніжна на дотик, володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Шкіра вільно дихає, це виключає виникнення парникового ефекту. Текстиль не накопичує статичну електрику і наділений чудовими властивостями терморегуляції. У спеку постільна НЕ буде парити, а взимку допоможе зігрітися.

Білизна з сатину просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Малюнок нанесений з використанням цифрового друку, це гарантує його довговічність і чіткість. Навіть після 200 прань комплект збереже свою привабливість і корисні властивості. Рекомендована температура води для прання становить 40 градусів, бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах. Білизна практично не мнеться і рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Комплект постільної білизни високої якості можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Модель стане прекрасним вибором для оформлення власного побуту, а також послужить чудовим подарунком для родичів і друзів. Текстиль не має термінів давності і відрізняється своєю універсальністю. Білизна можна подарувати з приводу і урочистої нагоди, будь то ювілей, Новий рік, Весілля або будь-яке інше торжество. Комплект поставляється в презентабельною фірмовій упаковці.

Деталі товару
13796

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье с пледом COTTON BOX DİGİTAL BATTANİYELİ NEVRESİM Kosem Sultan murdum
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
пропонуємо Вам чудове постільна білизна, яке прикрасить вашу спальню, подарує приємні відчуття від сну і відпочинку і наповнить інтерєр комфортом і затишком. Постільна зроблено з сатину високої якості, на основі...
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0035
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Зоряний комплект для ваших юних астрономів і астрологів. Чудовий вибір в дитячу кімнату. Якісний сатин і приємні кольори сподобаються будь-якій дитині, малюнок щедро усіяний зірками і маленькими місяцями. Такий...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-gardenia komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-gardenia
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Яскраве постільна білизна Tivolyo Home Gardenia ідеально підійде на зміну вашому зимовому комплекту постільної білизни. Зроблене турецьким виробником з мякою сатиновою тканини, воно подарує Вам приємний сон і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти