Артикул:
13764

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Contrada

Оригінально прикрашений постільний комплект Tivolyo Home Contrada відмінно доповнить інтерєр будь-якої спальні. Зроблений з турецького сатину високої якості, він подарує Вам чудовий сон і комфортний відпочинок. Розмір постільної білизни "Євро", в комплекті також додатково пара наволочок з розмірами 50х70 см. Купити це постільна білизна Ви можете оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Кожна людина більшу частину свого життя проводить уві сні. Сон впливає на самопочуття настрій і здоровя людини. Поряд з іншими постільними речами, важливу роль в організації максимально комфортних умов для відпочинку грає постільна білизна.

Пропонований турецька комплект постільної білизни Tivolyo Home Contrada відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Білизна пошито з високоякісного сатину де люкс до складу, якого входить 100% бавовна. Красиво оформлена модель підійде для будь-якого інтерєру, будь то заміський будинок або квартира. Постільна виконано у відтінках бежевого кольору і прикрашено рожевими квітками сакури. Виріб виглядає дуже оригінально і нарядно, ліжко завжди буде виглядати бездоганно. У розмірі «Євро» передбачено дві додаткові наволочки.

За відчуттями сатин дуже нагадує натуральний шовк. Білизна подарує масу приємних тактильних відчуттів. Однак текстиль має перевагу, зворотна сторона полотна мяка і шорстка, що забезпечує надійне зчеплення з поверхнею матраца. Виріб не мнеться і не сповзає з ліжка. Комплект підійде для всесезонного використання. У спеку білизна подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися. Екологічно чистий натуральний склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергічних реакцій та подразнень. Це особливо важливо, адже постільна білизна має прямий контакт зі шкірою. Пориста структура бавовни вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю, навіть при посиленому потовиділенні зберігається відчуття сухості поверхні.

Сатинове білизна характеризується міцністю і зносостійкість, комплект може прослужити десятки років, зберігши свою привабливість і корисні властивості. Прати виріб рекомендується при температурі води 40 градусів з використанням неагресивних миючих засобів. Сушити білизну слід при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони теплою праскою.

Чудовий комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною і вигідною для сімейного бюджету. Слід зазначити, що постільна білизна це завжди актуальний і затребуваний подарунок з будь-якого приводу і нагоди. Білизна комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника. Це прекрасний варіант подарунка для близьких родичів і друзів.

Деталі товару
13764

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D MELODİ PEMBE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D MELODİ PEMBE приємна покупка для всіх, хто вирішив змінити гардероб спальні. Адже зроблено постільна з мякої тканини ранфорс, має великий обємний малюнок красивого букета троянд...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-contrada komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-contrada
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Оригінально прикрашений постільний комплект Tivolyo Home Contrada відмінно доповнить інтерєр будь-якої спальні. Зроблений з турецького сатину високої якості, він подарує Вам чудовий сон і комфортний відпочинок....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти