Артикул:
11098

Комплект постільної білизни Мілана Hotel Stripe

Пропонуємо вам чудовий комплект постільної білизни Мілана Hotel Stripe від українського виробника. Комплект зроблений з мякого сатину на основі 100% натурального бавовняного волокна, кожне постільна прикрашено 11 мм смужкою, що виглядає дуже красиво. Постільна підійде для готелів і мотелів. Купити це постільна можна оптом в нашому інтернет магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 97 бали. Ваш кошик буде загальним 97 бали який можна перетворити на ваучер на 97,00 грн.

1 951,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Читати 3 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 3
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 150 x 220 см - 1 шт
Підковдра (і) 150 x 215 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 2 шт (70 x 70) - 2 шт
Комплектація розміру "Подвійний"
Простирадло 200 x 220 см - 1 шт
Підковдра (і) 175 x 215 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 2 шт (70 x 70) - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 2 шт (70 x 70) - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 150 x 215 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 2 шт (70 x 70) - 2 шт

Перебуваючи у відрядженні або подорожі, нам хочеться домашнього затишку, особливо поспати з комфортом на мяких присутніх. Готельні та готельні комплекси надають у тимчасове користування кімнати із зручними ліжками, якість тканини яких істотно впливає на здоровя і настрій людини. Тому текстиль для готелів необхідно підбирати з особливим підходом.

Наш магазин sweet-home.com.ua пропонує придбати постільну білизну Мілана Hotel Stripe виготовлене з мякого сатину від відомого турецького бренду. Ця матерія складається з натурального стовідсоткового бавовни, який відрізняється підвищеною мякістю і має ряд своїх переваг. Купити постільний комплект можна оптом чи вроздріб за низькою ціною, завдяки прямим поставкам від виробника.

Як купити постільний комплект в нашому магазині?

  • Вибираючи один набір, Вам достатньо натиснути кнопку «Покупка в один клік».
  • Якщо Вас цікавить кілька товарів, то натискайте кнопку «+ купити», все товари додаються в корзину, з якої можна оформити остаточний чек.
  • у разі якщо Ви не можете визначитися з вибором або у Вас виникли питання, зверніться за допомогою до нашого прод авцу-консультанту.

Як вибрати текстиль для готелів?

Власники готельного бізнесу вибирають для своїх постояльців тільки найкраще, прагнучи підтримувати престиж і високий рівень послуг. До складу сатину входить натуральне волокно і це забезпечує благородний вид і довговічність у використанні. Це полотно інакше називається «бавовняний шовк» за міцність, ніжну текстуру і зовнішню шикарність.

Чому сатиновая матерія, використана для пошиття КПБ Hotel Stripe так популярна?

  • Вона не мнеться і завжди виглядає свежевиглаженной, забудьте про складках.
  • Постіль приємна на дотик, гладенька, але не ковзає.
  • Вона зносостійка, витримує близько двохсот прання в машинці.
  • Зігріває тіло, завдяки входить до складу бавовні.
  • Сяйво і блиск забезпечуються складним способом плетіння, матові і ш ероховатие волокна - основа, тонкі і блискучі - лицьова сторона.

Крім перерахованого вище, постільна білизна Мілана Hotel Stripe має лаконічну однотонну смужку 11 мм і білосніжний колір .

На що звернути увагу, підбираючи сатиновий комплект постільної білизни?

Перевірте щільність на світло, якщо матеріал досить щільний (110-180 ниток на кв. см), то в просвіт не будуть бачити обриси предметів. Вивчіть текстуру матеріалу, він повинен бути гладкий, наявність великої кількості шорсткостей говорить про недовговічність виробів.

Колір також дуже важливий при підборі готельного текстилю. Застелена білим ліжко вважається еталоном в світовій практиці і є ознакою престижу і елітності закладів для проживання: готелю, хостелу або будинку відпочинку. Відтінки білого облагороджують зовнішній вигляд ліжка і викликають позитивні асоціації у гостей. Приділіть увагу швах , відтінку ниток необхідно збігатися з забарвленням тканини, прострочки повинна бути акуратною без стирчать волокон.

Варіації КПБ Hotel Stripe різні: полуторний набір для одного, подвійний, євро і сімейний. Вони відрізняються розміром (простирадла, підодіяльники, наволочки), вартістю і кількістю найменувань, що входять в комбінацію.

Виконуємо доставку виробів від виробника по всій території України

Замовляючи комплект постільної білизни в інтернет-магазині sweet-home.com.ua, Ви можете підібрати найоптимальнішого перевізника у Вашому регіоні. Доставляємо найпопулярнішими курєрськими службами за вказаною адресою або на склад компанії-перевізника. При оптовому замовленні Ви отримуєте знижку, наші цінники не бють по гаманцю.

Весь асортимент готельного текстилю "Хотів лайн" привозиться безпосередньо від виробника. Перед відправкою кожен екземпляр перевіряється на відповідність стандартам якості. У разі виникнення обєктивних причин для повернення покупки, кожен випадок розглядається індивідуально.

Деталі товару
11098

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
140 г / м2
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

МИЛАНА HOTEL STRIPE-ЕВРО
rating 10
Качественный продукт.
Комплект постельного белья Милана Hotel Stripe
rating 10
Закупили в отель постельное бельё Милана, из страйп-сатина. Достойное качество, консультант подобрал то что нужно. Спасибо!
Комплект постельного белья Милана Hotel Stripe
rating 10
Постельное бельё получили без изъянов! Легко и быстро гладится, выгдялит престижно. Цена экономичная, особенно если брать сразу несколько комплектов. Кто также ищет альтернативу дорогому постельному для мини-отеля - рекомендуем этот бренд.
6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин Rotem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 344,30 грн 2 758,00 грн
Шляхетний сірий колір на білому тлі виглядає дуже ошатно. Додатково прикрашають комплект постільної білизни яскраві ефектні квіти. Вони не зблякнуть згодом, а будуть довго радувати погляд всіх членів сімї. Відмінна...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин B 0014
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Достаток квітів просто зашкалює в новому постільній білизні з сатину від турецької торгової марки Bella Dona . Постільна білизна зроблено чудово і порадує вас своїм відмінною якістю, а сон і відпочинок на такому...
Нещодавно переглянуто
1 951,00 грн
Пропонуємо вам чудовий комплект постільної білизни Мілана Hotel Stripe від українського виробника. Комплект зроблений з мякого сатину на основі 100% натурального бавовняного волокна, кожне постільна прикрашено 11...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти