Артикул:
10287

Постільна білизна TAC Delux saten LORCA kahve

Чудовий комплект постільної білизни з сатину TAC DELUX SATEN LORCA від турецького виробника створить в спальні затишну та комфортну атмосферу. Зроблений в різних колірних варіантах з сатину високої якості він стане для Вас одним з кращих. Сон і відпочинок на такому постільній білизні стануть для Вас справжнім відкриттям. Комплект можна прати в машинці. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
4 570,64 грн 4 712,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Цвет
  • Коричневый
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC Delux saten LORCA kahve від преміального турецького виробника, який понад півстоліття радує своєю продукцією споживачів по всьому світу. Виріб повністю екологічно чисте і складається з 100% натуральної бавовни. Тканина виконання - сатин. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Гарний дизайн білизни прикрасить будь-який інтерєр. Комплект виконаний в ніжному відтінку рожевого кольору, поверхня прикрашена квітковими композиціями бузкового кольору. Білизна виглядає розкішно і багато, здатне задовольнити найвишуканіший смак. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Комплект з високоякісного сатину стане справжнім відкриттям для цінителів комфорту і зручності. Натуральна тканина не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Текстиль здатний вбирати велику кількість вологи і добре пропускає повітря. Тіло безперешкодно дихає, таким чином, виключається виникнення парникового ефекту. Влітку поверхня подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися і утримати тепло. Текстиль підійде для використання цілий рік.

Сатин - це дуже красива бавовняна тканина, яка за відчуттями дуже нагадує натуральний шовк. Поверхня гладенька і блискуча, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Зворотний бік тканини -матовая і шорстка, за рахунок цього, текстиль надійно фіксується на ліжку, не совається і не сповзає під час використання. Сатин прекрасно драпірується і не мнеться, ліжко завжди буде виглядати свіжо і охайно, навіть без зовнішнього покривала.

Текстиль можна прати в пральній машині, рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Білизна швидко сохне в природних умовах, зберігає колір, форму і новий зовнішній вигляд. При необхідності постільна можна погладити зі зворотного боку теплою праскою. Матеріал характеризується високою зносостійкістю, набір здатний витримати до 300 прань.

Купити чудовий комплект представленого постільної білизни можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Універсальне постільна білизна стане вигідним капіталовкладенням і прослужить довгі роки активної експлуатації. Текстиль, це чудовий варіант подарунка для друзів і родичів. Презент відрізняється своєю універсальністю та актуальністю. Білизна стане в нагоді в кожному будинку, його можна подарувати, як чоловікам, так і жінкам будь-якого віку.

Деталі товару
10287

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Romance жаккард Nerice
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішне постільна білизна Romance жаккард Nerice створить в спальні ошатний, царський інтерєр. Жакардова тканина міцна, дуже мяка, не електризується. Чи задовольняє найвищі вимоги, дарує комфортний і приємний сон....
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Fedora
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити шикарне постільна білизна ARYA Сатин Fedora - зануритися в затишну атмосферу спальні. Красива постільна білизна подарує солодкий і спокійний сон. Виконано турецькими майстрами з сатину високої якості, мякого...
Комплект постільної білизни Love You "Елегія" старий.
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна від торгової марки Love you і з не менш красивою назвою. Постільна білизна "Елегія" зроблено з сатиновою тканини, що дозволить Вам насолодитися чудовою мякістю під час сну і відпочинку,...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна TAC Delux saten LORCA kahve Постільна білизна TAC Delux saten LORCA kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни з сатину TAC DELUX SATEN LORCA від турецького виробника створить в спальні затишну та комфортну атмосферу. Зроблений в різних колірних варіантах з сатину високої якості він стане...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти