Артикул:
20716

Постільний комплект TAC Bebek Battanie Fancy

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 168 бали. Ваш кошик буде загальним 168 бали який можна перетворити на ваучер на 168,00 грн.

3 378,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра - 95 х 145

Простирадло на гумці на матрац - 80 х 140

Плед вязаний - 80 х 120

Наволочка - 35 х 45 х 2

Захист на бортик - 40 х 210 х 2

Набір постільної білизни для дитячого ліжечка TAC Bebek Battanie Fancy виготовлений турецьким виробником із застосуванням новітніх технологій в текстильній промисловості. До складу виробу входить натуральна бавовна, в якості наповнювача використовується 100% поліестер. Тканина виконання - ранфорс, спосіб забарвлення набивної (друкований). Комплект виготовлений в рожево - білій колірній гамі і прикрашений ніжними малюнками в казковій тематиці. Цікаві сюжети захоплять і сприятимуть розвитку фантазії маленької принцеси. У набір також входить прекрасне покривальце з пряжі рожевого кольору. Комплектується текстиль в презентабельну упаковку від виробника.

До вибору постільної білизни для новонароджених слід поставитися з особливою увагою. Велику частину часу малюки проводять в ліжечку, тут вони сплять і пізнають світ через зорові і тактильні відчуття. Пропонований текстиль відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень, навіть на самій ніжній дитячій шкірі. Поверхня ніжна і приємна на дотик. Захисні бортики служать декором і забезпечують додаткову безпеку, запобігаючи болючі удари об стінки ліжечка.

Ранфорс - це дуже щільна і зносостійка тканина, яка виготовляється з сильно скручених бавовняних ниток. Текстиль володіє високою гігроскопічністю і здатний поглинати одну пяту вологи від власної ваги. Під час відпочинку зберігається відчуття сухості і комфорту. Білизна дозволяє тілу дихати, так як володіє відмінною повітропроникністю. Поверхня не накопичує пил і статичну електрику, це позитивно впливає на розвиток серцево-судинної і нервової системи дитини. Матеріал має чудову властивість підтримувати індивідуальний температурний режим, не залежно від навколишнього середовища. Влітку білизна подарує легку прохолоду, а взимку допоможе зігрітися.

Для підтримки чистоти досить машинного прання при використанні миючих засобів. Рекомендована температура води 30-40 градусів. Текстиль швидко сохне при природних умовах, зберігає свою форму і рівну поверхню, стійкий до впливу ультрафіолетових променів. При необхідності постільну білизну можна проутюжить.

Купити пропонований товар можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Представлений комплект, це відмінний вибір для своєї дитини і вигідне капіталовкладення, адже виріб прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Дитячий текстиль, це прекрасний варіант подарунка для новонародженого малюка, який відрізняється універсальність і затребуваністю.

Деталі товару
20716

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Поліестер 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Детский-ясли 3 пр. cr 032
rating 0 відгуків
1 291,00 грн
Даний комплект постільної білизни створений для тих малюків, які люблять яскраві кольори. Виробник домашнього текстилю з Туреччини вибрав найкращий матеріал для дітей - натуральний сатин. Він не тільки мякий і...
TAC BEBEK SIRINLER BABY
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Купити гарний комплект дитячої постільної білизни від турецького виробника торгової марки ТАС, прикрашений героєм мультфільму "Смурфики" - подарувати справжню насолоду і комфортний сон Вашій дитині. Комплект...
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс "Звірятка" + ковдру + бортик
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити постільний набір в дитяче ліжечко від відомого турецького виробника ТМ Hobby - подбати про малюка і подарувати йому максимальний комфорт. Дитячий постільний комплект виконаний з мякого і ніжного ранфорса, який...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти