Артикул:
20715

Постільний комплект TAC Bebek Battanie Little Cars

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра - 95 х 145

Простирадло на гумці на матрац - 80 х 140

Плед вязаний - 80 х 120

Наволочка - 35 х 45 х 2

Захист на бортик - 40 х 210 х 2

Постільний комплект в дитяче ліжечко TAC Bebek Battanie Little Cars для хлопчика, від іменитого турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. В якості наповнювача використовується гіпоалергенні 100% поліестер. Постільна має прекрасне дизайнерське оформлення, світла поверхня в дрібний горошок прикрашена малюнками веселих кольорових машинок. Симпатичні картинки точно зацікавлять малюка і будуть стимулювати розвиток його фантазії. У комплект також входить дивовижне покривальце з блакитної пряжі. Поставляється набір у фірмовій подарунковій упаковці.

Перш за все, дитяче постільна білизна має бути безпечним, однак не варто забувати і про зовнішню привабливість, адже це буде впливати на психоемоційний стан дитини. Продукція здатна задовольнити найвибагливіших покупців. Слід зазначити, що виріб відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає алергії і подразнень на ніжній дитячій шкірі. При виробництві використовуються тільки високоякісні барвники, малюнок наноситься за допомогою друку. Нова технологія дозволяє домогтися гарного і стійкого зображення.

Білизна має всі переваги натуральної тканини. Ранфорс є поліпшеною формою бязі, він характеризується міцністю і довговічністю, при цьому дуже легкий і ніжний на дотик. Текстиль прекрасно пропускає повітря, таким чином, виключається виникнення парникового ефекту. Ще однією перевагою є висока гігроскопічність, виріб швидко вбирає зайву вологу, зберігаючи відчуття сухості і комфорту. Білизна не накопичує статичну електрику і пил, що благотворно відбивається на всіх системах організму. Комплект підійде для всесезонного використання, адже ранфорс має властивість підлаштовуватися під навколишнє температуру. Влітку поверхня подарує легку прохолоду, а взимку допоможе зігрітися і зберегти тепло.

Текстиль відмінно переносить часті машинні прання і не вимагає додаткового догляду. Постільна швидко сохне в природних умовах, зберігає свою первинну форму, колір і привабливість.

Купити комплект постільної білизни для дитячого ліжечка можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Текстиль прекрасно впишеться в інтерєр дитячої кімнати і стане її прикрасою. Білизна огорне ніжністю і подарує масу приємних відчуттів дитині. Пропонований набір, це прекрасний вибір і чудовий подарунок для свого малюка, а також для родичів і близьких. Виріб точно стане в нагоді і буде використовуватися із задоволенням довгий час, нагадуючи про прекрасний смак і турботі свого дарувальника.

Деталі товару
20715

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Поліестер 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC BEBEK  WINNIE TWEET BABY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити гарний комплект постільної білизни в ліжечко в приємному рожевому кольорі від турецького виробника ТАС - ідеальний варіант для спокійного і здорового сну. Веселий Вінні Пух подарує Вашим малюкам яскраві сни, а...
Набор в кроватку COTTON BOX BEBEK UYKU SETİ Ucan Dostlar mavi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам гарне дитяче постільна білизна в ліжечко, зроблене відомим турецьким виробником з бавовняної тканини ранфорс. Кожен елемент постільної прикрашений цікавими картинками, які подарують дитині...
Постельное белье Cotton Box BEBEK CİV CİV SARI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Турецьке дитяче постільна білизна Cotton Box BEBEK CİV CİV SARI в ліжечко, стане приємним подарунком для Вас і Вашого малюка. Яскравий малюнок і простирадло подарують відмінний настрій, а мяка тканина ранфорс принесе...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти