Артикул:
20714

Набір в ліжко TAC Disney Uyku seti Princess

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра - 95 х 145

Простирадло на гумці на матрац - 80 х 140

Плед вязаний - 80 х 120

Наволочка - 35 х 45 х 2

Захист на бортик - 40 х 210 х 2

Набір в ліжко TAC Disney Uyku seti Princess для дівчинки від надійного турецького виробника, який займає лідируюче місце на ринку домашнього текстилю . До складу виробу входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна, тканина виконання - ранфорс. В якості наповнювача використовують поліестер. Комплект виконаний в рожевих відтінках і прикрашений композицією з сюжету про юну принцесу. Така білизна прикрасить дитячу кімнату і створить неповторну казкову і добру атмосферу. Поставляється білизна в красивій подарунковій упаковці від виробника.

Облаштування спального місця для малюка грає велику роль, адже більшу частину часу дитина першого року життя проводить в ліжечку, тут він спить і пізнає світ . Пропоноване білизна відповідає високим критеріям якості та безпеки. Використовувані для виготовлення матеріали не викликаю алергію і подразнень на самій ніжній дитячій шкірі.

Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка відрізняється способом виробництва. Для виготовлення використовують глибоко очищені тонкі бавовняні нитки, які потім скручують в одну нитку і тчуть дуже щільне полотно. Матеріал характеризується високою міцністю і зносостійкістю, при цьому поверхня дуже мяка і ніжна.

Виріб має високу гігроскопічність, зайва волога швидко абсорбується і виводиться на поверхню, зберігаючи відчуття сухості. Текстиль вільно пропускає повітря і дозволяє тілу дихати, що виключає виникнення парникового ефекту і запарювання, це дуже важливо, адже у малюків ще погано сформована функція терморегуляції організму. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на нервовій і серцево-судинній системі. Матеріал здатний підлаштовуватися під температуру навколишнього середовища, в спеку білизна порадує прохолодною поверхнею, а в холод допоможе зігрітися і зберегти тепло.

Текстиль відмінно драпірується на будь-яку поверхню і практично не мнеться. Прати виріб можна як в ручну, так і в пральній машинці при температурі води 40 градусів. Малюнок нанесений друкарським способом і стійкий до частих прання і впливу сонячних променів. Постільна швидко сохне при природних умовах зберігаючи свою форму і зовнішню привабливість.

Купити такий чудовий набір для дівчинки за доступною ціною можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Придбання текстилю стане вигідним капіталовкладення. Високоякісне білизна прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Виріб також стане чудовим подарунком для близьких і друзів. Комплект порадує малечу і батьків прекрасним дизайном і чудовими властивостями.

Деталі товару
20714

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Поліестер 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект ARYA дитячий в ліжечко Truck
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни для новонароджених від турецького виробника ARYA подарує чарівні сни Вашій дитині. Комплект виготовлений з натуральної бавовни, мякий, міцний, приємний на дотик, не викликає алергії....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти