Артикул:
20712

Набір в ліжко TAC Uyku seti Disney Driver

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 168 бали. Ваш кошик буде загальним 168 бали який можна перетворити на ваучер на 168,00 грн.

3 378,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра - 95 х 145

Простирадло на гумці на матрац - 80 х 140

Наволочка - 35 х 45 х 2

Захист на бортик - 40 х 210 х 2

Набір в ліжко TAC Uyku seti Disney Driver для хлопчика від турецького виробника з світовим імям. Комплект виготовлений за допомогою новітніх технологій з дотриманням високих санітарних норм і стандартів якості. До складу входить натуральний хлопок, в якості наповнювача вступає 100% поліестер, тканина виконання - ранфорс. Постільна білизна має неабияке дизайнерське рішення, в оформленні переважають відтінки коричневого кольору. Яскравим акцентом є малюнок гонщика і всіляких атрибутів любителів доріг і транспорту. Зображення нанесено друкованим способом, воно стійко і довговічне. Комплектується виріб в подарункову упаковку від виробника.

Постільна білизна - це одна з перших необхідних речей при народженні дитини. Спеціально розроблений текстиль створить сприятливі умови для міцного сну і розвитку малюка. Яскраві малюнки будуть стимулювати мозкову діяльність, а приємна ніжна поверхня забезпечить максимальний комфорт. Продукція не викликає алергії і подразнень на шкірі, рекомендована для щоденного використання.

Ранфорс - це різновид бавовняної тканини, яка є поліпшеним варіантом бязі. Матеріал має високу гігроскопічність і здатність пропускати повітря. Тіло не буде паритися, а зайва волога швидко абсорбується і виводиться на поверхню, зберігаючи відчуття сухості. Текстиль не накопичує статичну електрику, що дозволяє правильно розвиватися серцево - судинної і нервової системи. Комплект підійде для всесезонного використання, влітку білизна буде радувати легкої прохолодою, а в зимові холоди допоможе зігрітися.

Для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного чи ручного прання при температурі води 30-40 градусів. Текстиль характеризується зносостійкістю і довговічністю. Білизна швидко сохне в природних умовах і не піддається впливу сонячних променів. Поверхня прекрасно драпірується і рідко потребує прасування.

Гарний і сучасний комплект постільної білизни для хлопчика за доступною ціною, можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Високоякісний набір послужить чудовим варіантом подарунка для близьких і друзів. Такий презент порадує як малюка, так і його батьків, стане яскравим прикраса дитячої кімнати і подарує затишок і турботу дитині.

Деталі товару
20712

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Поліестер 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC BABY MICKEY SKETCH
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Постільна білизна TAC BABY MICKEY SKETCH із зображенням відомого героя мультфільмів - подарувати малюкові чудовий настрій і комфортний сон. Виконано з натуральної бавовни високої якості, щільне, мяке, приємне на...
TAC BABY DORA
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни від турецької марки Tac baby Dora сподобається маленьким любителям Даші-мандрівниці. Допитливі маленькі дітки будуть швидко засипати на такому ліжку, і бачити тільки чарівні і...
Комплект в дитяче ліжечко Bella Donna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект в ліжечко від турецького виробника Bella Donna має однотонний ніжно-рожевий колір і приємний зовнішній вигляд. Висока якість бавовняного волокна подарує Вашій дитині спокійний солодкий сон. Комплект...
TAC BEBEK CARS BABY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один цікавий комплект дитячої постільної білизни з ранфорса від турецької торгової марки ТАС. Для Ваших діток виробник пропонує чудову мякість тканини ранфорс з кращого турецького бавовни. Сон і відпочинок на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти