Артикул:
20711

Набір в ліжко TAC Uyku seti Disney Happy dogs

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 168 бали. Ваш кошик буде загальним 168 бали який можна перетворити на ваучер на 168,00 грн.

3 378,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра - 95 х 145

Простирадло на гумці на матрац - 80 х 140

Наволочка - 35 х 45 х 2

Захист на бортик - 40 х 210 х 2

Набір в дитяче ліжечко TAC Uyku seti Disney Happy dogs виготовлений з високоякісного 100% бавовни, в якості наповнювача використовується поліестер, тканина виконання - ранфорс. Турецький виробник займає лідируюче місце на ринку текстилю. Світла поверхня прикрашена забавними малюнками, центровим персонажем є забавний щеня. Яскраве зображення напевно приверне увагу дитини і підніме йому настрій. Поставляється комплект у фірмовій подарунковій упаковці.

Продукція повністю безпечна для щоденного використання найменшими дітьми. Екологічно чистий натуральний склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. На дотик білизна мяке і ніжне, прекрасно драпірується і не ковзає по матрацу. Борти забезпечують додатковий захист від ударів і створюють затишну атмосферу. Ранфорс - це бавовняна тканина, яка відрізняється більш щільним переплетінням скручених бавовняних ниток. Така технологія збільшує міцність і довговічність готової продукції.

Завдяки своїм чудовим властивостям білизна забезпечує максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Текстиль безперешкодно пропускає повітря і дозволяє тілу дихати, що виключає виникнення парникового ефекту. Поверхня характеризується високою гігроскопічністю і гігієнічністю, зайва волога швидко вбирається, зберігаючи відчуття сухості. Виріб не накопичує статичну електрику, це благотворно позначається на всьому організмі. Функція терморегуляції дозволяє використовувати білизну, як в жарку пору, так і в холодну. Поверхня здатна підлаштовуватися під навколишнє середовище і підтримувати оптимальну температуру тіла.

Виріб не накопичує пил, будь-які забруднення легко виводяться, навіть в прохолодній воді. Це особливо актуально, адже маленькі діти часто брудняться. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання при температурі води 30-40 градусів. Сушити білизну рекомендується в распрямлённом вигляді при природних умовах. Текстиль швидко сохне, зберігаючи рівну і гладку поверхню, при необхідності постільна можна пропрасувати.

Купити такий комплект за доступною ціною для себе або в подарунок близьким, або друзям, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Презент у вигляді постільної білизни відрізняється своєю універсальністю, його можна подарувати за будь-що, будь то Новий рік або День народження. Текстиль точно стане в нагоді і буде активно використовуватися, приносячи радість малюкові і його батькам, нагадуючи про тепле ставлення і чудовому смаку свого дарувальника.

Деталі товару
20711

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Поліестер 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
 Vostro П/Б Детское
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяча постільна білизна Vostro виготовлено з ранфорса високої якості. Тканина дуже щільна, стійка до прання, механічних впливів, легка в догляді, не скачується. Яскраві малюнки, зображені на постільній білизні,...
Комплект постільної білизни ARYA сатин SWEETY
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 424,60 грн 1 676,00 грн
Красиве квіткове дитяче постільна білизна ARYA сатин SWEETY ідеально підійде ніжним і романтичним дівчаткам! Світло-рожеві пастельні тони додадуть легкості інтерєру, а висока якість дозволить милуватися чіткими і...
Постельное белье Cotton Box BEBEK MASAL DÜNYASI BORDO
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове дитяче постільна білизна Cotton Box BEBEK MASAL DÜNYASI BORDO в ліжечко порадує вашого малюка симпатичними героями мультфільмів і казок, приємною мякістю тканини ранфорс. Комплект зроблений на основі...
TAC BEBEK  WINNIE ADVENTURE BABY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити цікавий і красивий комплект дитячої постільної білизни від турецької торгової марки ТАС - відмінне рішення для дитячої спальні. Виконаний з мякого ранфорса, такий комплект подарує Вашим діткам комфортний сон і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти