Артикул:
20710

Набір в ліжко TAC Uyku seti Disney Balerina

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 168 бали. Ваш кошик буде загальним 168 бали який можна перетворити на ваучер на 168,00 грн.

3 378,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра - 95 х 145

Простирадло на гумці на матрац - 80 х 140

Наволочка - 35 х 45 х 2

Захист на бортик - 40 х 210 х 2

Набір в ліжко TAC Uyku seti Disney Balerina для дівчинки здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Турецький виробник дорожить своєю репутацією і строго стежить за відповідністю своєї продукції високим стандартам європейської якості і безпеки. До складу виробу входить натуральна бавовна, в якості наповнювача використовується 100% поліестер. Тканина виконання - ранфорс. Малюнок нанесений за допомогою набивної технології. Ніжне рожеву білизну прикрашено малюнком кумедних ведмедиків, які зображують балерин. Текстиль прикрасить дитячу кімнату і зацікавить маленьку принцесу. Комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника.

Казково красива постільна білизна радує око і прекрасно справляється зі своїми основними завданнями. Склад виробу не викликає алергічних реакцій та подразнень. Ранфорс володіє чудовими властивостями, що робить його ідеальним матеріалом для пошиття постільної білизни. Щільна за структурою тканину легка і мяка на дотик, вона прекрасно драпірується і не ковзає по матрацу.

Текстиль не накопичує статичну електрику - це позитивно відбивається на розвитку серцево-судинної і нервової системи . Виріб прекрасно пропускає повітря, що дозволяє тілу дихати. Поверхня здатна швидко вбирати зайву вологу, завдяки цьому, забезпечується максимально комфортні відчуття під час сну. Матеріал має здатність підлаштовуватися під навколишнє середовище, підтримуючи індивідуальний температурний режим. Комплект підійде для всесезонного застосування, в спеку білизна НЕ буде парити, а взимку допоможе зігрітися.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і легко переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води 40 градусів, сушити виріб краще в распрямлённом вигляді при природних умовах. Матеріал стійкий до впливу ультрафіолетових променів і механічної дії. Постільна збереже свій новий привабливий зовнішній вигляд, навіть після довгого активного використання. Поверхня практично не мнеться, при необхідності білизну можна проутюжить.

Купити такий високоякісний комплект за низькою ціною, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це прекрасний вибір для свого малятка, також послужить чудовим подарунком для близьких і друзів. Такий презент обовязково стати в нагоді і буде активно використовуватися, приносячи радість і задоволення дитині і оточуючим.

Деталі товару
20710

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Поліестер 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Clas Baby
rating 0 відгуків
699,00 грн
Комплект постільної білизни для новонароджених Clas Baby зробить ліжечко затишній і мякою, подарує вашому малюку спокійний солодкий сон. Виконано в приємній кольоровій гамі з яскравими цікавими зображеннями, які...
TAC BEBEK CARS BABY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один цікавий комплект дитячої постільної білизни з ранфорса від турецької торгової марки ТАС. Для Ваших діток виробник пропонує чудову мякість тканини ранфорс з кращого турецького бавовни. Сон і відпочинок на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти