Артикул:
20709

Набір в ліжко TAC Uyku seti Disney Snow friends

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра - 95 х 145

Простирадло на гумці на матрац - 80 х 140

Наволочка - 35 х 45 х 2

Захист на бортик - 40 х 210 х 2

Набір в ліжко TAC Uyku seti Disney Snow friends для хлопчика від провідного турецького виробника виготовлений за новітніми технологіями. Білизна складається з натуральної бавовни, в якості наповнювача використовується 100% поліестер. Тканина виконання - ранфорс. Комплект виконаний у відтінках блакитного кольору, поверхня в смужку прикрашена забавними малюнками північних жителів. Веселі картинки звірів зацікавлять малюка і сприятимуть розвитку фантазії. Принт нанесений друкарським способом, він характеризується своєю довговічністю і стійкістю. Білизна комплектується в презентабельну упаковку від виробника.

Від якості постільної білизни безпосередньо залежить комфорт і зручність під час сну і відпочинку. Пропонований текстиль відповідає високим міжнародним стандартам якості і безпеки. Текстиль здатний задовольнити найвимогливіших споживачів. Особливо важлива безпека дитячої постільної білизни. Екологічно чиста натуральна поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Мякі бортики запобігають болючих ударів, адже маленька дитина не може контролювати свої рухи. Ранфорс - це дуже щільна і міцна тканина, а також мяка і приємна на дотик.

Виріб має високу гігроскопічність, поверхня швидко абсорбує вологу і виводить її назовні. Білизна прекрасно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати. Головною особливістю ранфорса вважається функція терморегуляції. Влітку поверхня білизни подарує приємну прохолоду, а взимку огорне теплом. Текстиль не накопичує пил і статичну електрику, це позитивно відбивається на стані серцево-судинної і нервової системи.

Виріб простий у використанні і в побуті, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручне прання за допомогою миючих засобів. Рекомендована температура води 30-40 градусів. Сушити текстиль слід в распрямлённом вигляді при природних умовах. Білизна стійке до дії ультрафіолетових променів, зберігає яскравість кольору, форму і свою привабливість протягом довгого часу. Текстиль прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. При необхідності виріб можна пропрасувати.

Купити чудовий комплект постільної білизни для хлопчика, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Яскравий дизайн стане прикрасою будь-якого інтерєру дитячої кімнати. Пропонований набір, це прекрасний вибір для свого малюка і в якості дорогого подарунка для друзів і близьких.

Деталі товару
20709

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Поліестер 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Bebek Sylvester and Bugs Bunny Baby
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний і якісний комплект в ліжечко від відомої турецької торгової марки і виробника Tac Bebek Sylvester and Bugs Bunny Baby . Виконаний з мякого і міцного ранфорса, він дозволить Вашим діткам засинати і прокидатися...
КПБ Zambak bebe ranforce
rating 0 відгуків
699,00 грн
Комплект постільної білизни Zambak bebe ranforce подарує Вашій дитині комфортний і міцний сон. Оформлений в яскравих кольорах з барвистим, привабливим дизайном цей комплект прикрасить кімнату дитини. Виготовлений з...
Постельное белье Cotton Box BEBEK
rating 0 відгуків
638,00 грн
Дитяча постільна білизна Cotton Box BEBEK MUTLU BEBEK в ліжечко порадує Вас високою якістю, а Вашої дитини яскравими і цікавими малюнками. Тканина ранфорс подарує свою мякість і дозволить малюкові насолодитися...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти