Артикул:
20699

Набір в ліжко TAC Uyku seti Disney Garden

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 168 бали. Ваш кошик буде загальним 168 бали який можна перетворити на ваучер на 168,00 грн.

3 378,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра - 95 х 145

Простирадло на гумці на матрац - 80 х 140

Наволочка - 35 х 45 х 2

Захист на бортик - 40 х 210 х 2

Набір в дитяче ліжечко TAC Uyku seti Disney Garden від провідного турецького виробника, який славиться високою якістю своєї продукції. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна, наповнювачем служить поліестер. Тканина виконання - ранфорс, малюнок, забарвлення виробляється друкованим способом. Комплект пошитий з тканин компаньйонів в біло - рожевої колірній гамі, основою композиції служать забавні кролики. Захисні бортики оформлені в дрібну квіточку. Текстиль стане прекрасним доповненням в інтерєрі дитячої кімнати, створить неповторну казкову атмосферу тепла і домашнього затишку. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Ранфорс- це щільна бавовняна тканина, для виготовлення якої використовують глибоко очищені, тонкі бавовняні нитки, які сильно скручую для збільшення міцності. Завдяки такому способу виробництва, матеріал виходить тонким і легким з ніжною поверхнею, при цьому характеризується високою зносостійкістю і довговічністю. Натуральна поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі, тому ця тканина найкращим чином підходить для пошиття дитячої постільної білизни.

Текстиль прекрасно драпірується і рівно лягає на поверхню матраца, білизна не совається і не мнеться під час використання. Ліжечко завжди буде виглядати охайно і акуратно. Захисні бортики служать прикрасою і захищають дитину від ударів об тверді стінки ліжечка. Виріб прекрасно пропускає повітря, дозволяючи тілу безперешкодно дихати, малюк не буде паритися навіть в саму спекотну погоду. Матеріалу притаманні відмінні показники гігроскопічності, поверхня здатна поглинути одну пяту вологи від власної ваги. Текстиль не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на розвиток всіх систем і органів. Білизна здатна підлаштовуватися під навколишнє середовище, влітку поверхня подарує приємну прохолоду, а в холодну пору допоможе зігрітися.

Виріб не потребує додаткового догляду, забруднення легко виводяться це особливо актуально, адже маленькі діти часто брудняться. Для підтримки чистоти підійде машинна і ручна прання при використанні миючих засобів. Температура води повинна становити 30-40 градусів. Сушити білизну рекомендується в ретельно распрямлённом вигляді при природних умови. Текстиль швидко сохне, він стійкий до сонячного світла, зберігає первинну форму і привабливість, навіть після багаторазового використання.

Придбати казковий комплект постільної білизни для дівчинки за привабливою ціною, можна в нашому інтернет магазині. Виріб порадує малюка і його батьків неперевершеною красою і якістю. Це чудовий варіант дорогого подарунка для друзів і близьких.

Деталі товару
20699

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Поліестер 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни BV S 0005 Sn, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Веселі кошенята Хеллоу Кітті подарують Вам виріб висловити якості, а Ваші діти будуть шалено раді нову покупку. Комплект постільної білизни зроблений з мякого сатину турецьким виробником, що неодмінно принесе малюкам...
Love You Детский td 164
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Хочете купити постільна білизна для маленьких дітей з яскравим цікавим дизайном і відмінною якістю? Тоді зверніть свою увагу не чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника текстильної промисловості....
TAC BABY BAMBI
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Ніжне і делікатне дитяче постільна білизна від турецького бренду Tac Baby Bambi створено спеціально для малюків. Мякий ранфорс дозволить вашому малюку бачити тільки найприємніші сни, а відпочинок буде здоровим і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти