Артикул:
105071

Покривало літнє Vladi 170х210

Для Вашого комфорту вдома або на дачі, ми раді запропонувати літній покривало з бавовни, високої якості і мякості, зроблене відомим виробником. Легка тканина зроблена на основі бавовни і поліестру, що робить виріб стійким до зносу і мяким на дотик. Класичний малюнок в клітку, дозволить покривала стати приємним доповненням будь-якого інтерєру.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 19 бали. Ваш кошик буде загальним 19 бали який можна перетворити на ваучер на 19,00 грн.

398,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 7
  • 8
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір покривала - 170х210 см.

Покривало літнє Vladi 170х210 від українського виробника, який зарекомендував себе як представник високоякісної продукції. Виготовлений виріб з 100% акрилу. Представлено в манері британських аристократів. В текстилі використано кілька кольорів - шоколадний, сірий, молочний та чорний. Переплітаються різнокольорові нитки, створили двох тонову класичну клітку, що зрадило покривало особливого стилю. А краю акуратно оброблені кантом коричневого кольору.

У виробництві був використаний акрил, що є вельми міцною тканиною, і невибагливою у догляді. Основним його якістю є гіпоалергенність, що відмінно підійде для користування людям з підвищеною чутливістю шкіри. Запобіжить появі подразнень і потертостей на тілі, так що ним можуть користуватися як дорослі, так і діти. На дотик такий матеріал дуже мякий і ніжний, не дарма його порівнюють з шерстю, так приємно прилягти на покривало і провести долонею по його фактурі. Також акрил наділений теплозберігаючим властивістю. Використовуючи таке покривало як ковдру, під ним буде дуже тепло, навіть в досить прохолодну пору року. Через особливості свого ворсу, виключає появу різних комах.

Покривало можна використовувати для різних цілей, як літня ковдра, або як плед, адже в нього так затишно укутати, а його неперевершений вигляд зробить ліжко акуратною і доглянутою, вона завжди буде виглядати охайним.

Виріб передбачає як звичайну прати у пральній машині, так і хімчистку, що говорить про можливість тривалої експлуатації. Після чистячих процедур не втрачає форму, а колір, який досягається міцним фарбуванням ниток під час виробництва, зберігає свій первозданний вигляд тривалий час. Швидко сохне. Матеріал теж не мнуться, що заощадити час господаркам на прасування.

Купити таке літнє покривало можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Комплектується в упаковку від виробника. Такий виріб завжди буде корисно придбати як для себе, так і на подарунок близькій людині, або колезі по роботі. Так як воно має чудовий зовнішній вигляд, є універсальним і практичним в користуванні. Завжди буде потрібним і корисним. Чи стане радувати свого власника своєю досконалістю. І видасть кімнаті завершеності, так як здатне вписатися в різний інтерєр, підкреслити дизайн, наповнити її духом вищого суспільства.

Деталі товару
105071

Характеристики

категорія товару
покривала
Склад
бавовна 30%, поліестер 70%
Щільність
275 г/м2
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Nazsu pike
rating 0 відгуків
4 520,00 грн
Мереживні покривало, наволочки і простирадла з жакарда Nazsu pike відмінно доповнять інтерєр спальної кімнати. Бежевий колір додасть Вашому ліжку ніжності і романтичності. Для виготовлення використана матерія...
 ARYA  Lace  Lydia Ekru
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
8 398,00 грн 9 880,00 грн
Прекрасне і вишукане постільна білизна від торгової марки Arya Lace Lydia Ekru , здивує Вас своїм зовнішнім виглядом і оригінальним оформленням. Мяка сатинова тканина прикрашена жаккардовой вишивкою і легким...
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Debora
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни, який просто створений для максимального комфорту і гарного настрою. Порадуйте себе справжнім турецьким якістю, мякістю сатиновою тканини і кращими відчуттями від сну і відпочинку....
Покривало стьобане з наволочками, 3 одиниці BV C 0027
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве стеганное покривало на ліжко з наволочками стане справжньою окрасою Вашої кімнати. Чудова текстура тканини виглядає оригінально і цікаво. Покривало і наволочки зроблені з сатиновою тканини, що забезпечить Вам...
Нещодавно переглянуто
Покрывало летнее Vladi 170х210 Покрывало летнее Vladi 170х210
rating 0 відгуків
398,00 грн
Для Вашого комфорту вдома або на дачі, ми раді запропонувати літній покривало з бавовни, високої якості і мякості, зроблене відомим виробником. Легка тканина зроблена на основі бавовни і поліестру, що робить виріб...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти