Артикул:
20827

Покривало Стільники 200 * 230

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало Стільники 200 * 230 з мікрофібри характеризується високою якістю і доступністю. Країна виробництва - Шанхай. До складу виробу входить 100% поліакрил. Текстура поверхні в дрібну клітку, що нагадує будову бджолиних сот. Колекція представлена в широкому колірному асортименті від пастельних відтінків бежевого кольору, до найбільш насичених зелених, фіолетових малинових кольорів. Кожен зможе підібрати текстиль на власний смак. Комплектується текстиль в поліпропіленовий чемоданчик з ручками.

Покривало, перш за все, викликає асоціації з тихою домашньою атмосферою, теплом і затишком. Цей текстиль дійсно надає завершеності інтерєру і наповнить приміщення приємною атмосферою. Сучасна текстильна промисловість зробила крок далеко вперед. Нові синтетично матеріали нітрохи не поступаються натуральним тканинам, а за часту, мають кращі експлуатаційними якостями. Пропоноване покривало відповідає високим стандартам якості і безпеки. Поверхня не викликає алергії і подразнень, текстиль підійде для щоденного використання людям з особливо чутливою шкірою і дітям.

Поліакріл - це повністю синтетичний матеріал, який за своїми властивостями схожий з натуральною вовною. Виріб чудово зігріває і утримує тепло. Поверхня покривала дуже мяка і ніжна. До переваг тканини так само відноситься висока зносостійкість, виріб прослужить довгі роки, зберігши свій первинний зовнішній вигляд форму і фізичні властивості.

Тканина легко забарвлюється, тому вироби виходять дуже яскравими і красивими. Покривало не мнеться і не потребує прасування. Навіть після тривалого зберігання в шафі, текстиль буде виглядати свіжо і акуратно. Виробу не страшні шкідливі комахи, такі як моль і кліщі, на поверхні не розмножуються цвіль і грибки. Покривала знаходить широке застосування в побуті. Текстиль можна використовувати в якості декоративного покривала для дивана або ліжка, можна або в якості ковдри або пледа. Виріб дуже компактне і легке, його зручно брати з собою в поїздки і подорожі або просто на прогулянку з дитиною.

Ковдра не вимагає спеціального догляду і постійного провітрювання, як його вовняні аналоги. Текстиль можна прати в пральній машині при 30 градусах. Виріб швидко сохне в природних умовах, стійко до прямих сонячних променів.

Купити пропоноване покривало можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Такий текстиль допоможе зробити побут більш комфортним і точно буде використовуватися. Це прекрасний подарунок для родичів і друзів. Такий презент можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік або Річниця весілля.

Деталі товару
20827

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
мікрофібра
склад тканини
поліакрил - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Шанхай
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Велюровое покривало з наволочками Соната
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиві квіти і золотистий велюр прикрашають чудове покривало на ліжко. Відомий турецький виробник пропонує Вам прикрасити спальну кімнату красивим покривалом з двома декоративними наволочками і доповнити інтерєр...
pokryvalo-mekhovoe-love-you-elit-01
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам мяке хутряне покривало на ліжко від відомого виробника, зроблене з Поликоттон високої якості. Покривало має високу щільність, прикрашене тисненим малюнком квітів і має приємний коричневий відтінок....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти