Артикул:
20037

Покривало Tivolyo Home GRANT gri

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 702 бали. Ваш кошик буде загальним 702 бали який можна перетворити на ваучер на 702,00 грн.

14 044,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало - 260 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Покривало Tivolyo Home GRANT gri від відомої турецької торгової марки, яка користується великим успіхом, як у себе на батьківщині, так і на європейському ринку. Жакардове полотно виглядає просто дивовижно і здатне прикрасити будь-який інтерєр. Рельєфна текстура і малюнок, створений завдяки особливому переплетення ниток, який володіє здібностями і властивостями. Колір пропонованої моделі сірий, з благородним атласним блиском. Поверхня прикрашена візерунком з рослинним орнаментом. Покривало прошито хвилястими лініями, що надає виробу особливий шарм. Поставляється в презентабельною фірмовій упаковці.

Покривало служить для декору та захисту ліжку від пилу і забруднень. Пропоноване виріб з жаккарда має ряд переваг, завдяки чому, користується величезним попитом у споживачів. Екологічно чистий склад не викликає подразнень і алергічних реакцій на шкірі. Продукція відповідає міжнародним стандартам високої якості і безпеки. На дотик поверхня дуже ніжна і гладенька, подарує масу приємних відчуттів. Текстиль прекрасно драпірується на будь-яку поверхню і згладжує нерівності. Матеріал не мнеться і зберігає свою структуру з плином часу.

Виріб не вимагає спеціального догляду, його можна прати при дбайливому режимі в пральній машині. Текстиль швидко сохне в природних умовах. Поверхня залишається гладенькою і рівною не вимагає прасування, що економить час і сили домогосподарок. Матеріал дуже міцний і стійкий. Жакардове покривало прослужить довгі роки активної експлуатації, зберігши свій бездоганний новий вид і корисні властивості.

Текстиль має відмінну теплопровідністю, тканина досить щільна, і при необхідності покривало може замінити собою ковдру. Виріб прекрасно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати. Матеріал має властивість відштовхувати пил і забруднення, це особливо актуально якщо в будинку є маленькі діти.

Покривало преміум класу для ліжка можна купити за прийнятною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль допоможе створити затишну атмосферу і додасть завершеності інтерєру. Постіль буде виглядати просто чудово. Представлене покривало, це прекрасний вибір для облаштування власного будинку і чудовий варіант дорогого подарунка для близьких друзів і родичів. Текстиль завжди стане в нагоді і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
20037

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
pokryvalo-tivolyo-home-mira-krem-beyaz
rating 0 відгуків
7 934,00 грн
Чудове покривало на ліжко Tivolyo Home MIRA KREM BEYAZ з цікавою текстурою, зроблене турецьким виробником для Вашого комфорту і гарного настрою. Покривало зроблено з щільною жаккардової тканини високої якості,...
Покрывало ASAL жатка
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 074,85 грн 2 441,00 грн
Прекрасне покривало Asal жатка на ліжко з жатой тканини, доповнить інтерєр Вашої спальні своїм прекрасним зовнішнім виглядом. Покривало зроблено турецьким виробником з кращого атласу, щоб Ви могли насолодитися...
Love You Покрывало Амели Шелк 3D
rating 0 відгуків
1 214,00 грн
Дивна атласну покривало турецького бренду Love You Амелі прекрасно виглядає на ліжку. На покривалі зображений обємний квітковий малюнок 3D, який вабить і притягує. На такому покривалі Вам буде приємно проводити...
Love You Покрывало Танго Шелк 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижні білі квіти на блакитному тлі на покривалі турецької фірми Love You Цвітіння безсумнівно внесуть в Вашу спальню нотку весни і свіжості. Покривало має цікаву стёжку і глибокий обємний малюнок. З таким...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти