Артикул:
20027

Покривало My Bed Cotton

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 95 бали. Ваш кошик буде загальним 95 бали який можна перетворити на ваучер на 95,00 грн.

1 911,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Красиве жаккардовое покривало My Bed Cotton 240х260 з наволочками, наповнить розкішшю вашу спальню. Кожна господиня хоче створити затишок в своєму будинку за допомогою різних елементів декору і текстильних виробів. І з цим легко впораються пледи і покривала, їх популярність обумовлена оригінальним дизайном, мякістю і комфортом які вони приносять. Серед таких виробів особливо виділяється покривала з жаккардової тканини.

Жаккардовая тканину поєднує в собі кілька видів плетіння ниток з різних матеріалів, але складові єдине полотно. Завдяки високій щільності, мякості і стійкості до пошкоджень, жакардова тканина отримала широку популярність, і стала повсюдно застосовуватися в елітному текстилі для будинку. Особливо часто, покупці нашого інтернет-магазину, звертають увагу на жакардові покривала і постільна білизна. Вони виглядають розкішно і вишукано на будь-яких ліжках і диванах.

Склад матеріалу може бути різним - як з бавовняних і лляних ниток, так і з шовкових і вовняних волокон, а також ниток змішаного виду. Завдяки техніці складного переплетення «на виході» виходить зносостійкий матеріал багатобарвним гами з унікальним рельєфним візерунком.

Купити покривало My Bed Cotton 240х260 з жаккардової тканини можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україна. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Також для вас завжди новинки і кращі моделі постільної білизни за доступними цінами на будь-який смак.

Дана модель жаккардового покривала представлена в нашому каталозі в одному розмірі 240 х 260 см і двома наволочками 50 х 70 см. Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника, з щільного картону і прикрашену красивим декором.

Рекомендації, як доглядати за покривалом з жаккардової тканини. Хоч, жаккард сам по собі дуже щільна і міцна тканина і відрізняється високою зносостійкістю, але ми підготували кілька рекомендацій по догляду:

  • Температури води при пранні такого покривала повинна бути не вище 30 градусів за Цельсієм;
  • При пранні жакардових покривал використовуйте перевірені якісні порошки, без зайвих добавок. Якщо сильно забруднилася, віднесіть в хімчистку;
  • Кращий режим прання для жакардових покривал, тільки делікатне прання, при середніх оборотах в 500 - 600;
  • Щільне покривало після прання потрібно відразу витягти з пральної машинки, так ви зможете уникнути заломів на тканині;
  • Бажано сушити такий виріб поза прямих сонячних променів, щоб воно не втратило в кольорі;
  • Гладить жакардові вироби можна тільки з виворітного боку;

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове жаккардовое покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

в інтернет-магазині Sweet Home в широкому асортименті представлені розкішні жакардові покривала . Такий виріб виглядає дорого і ніколи не виходить з моди. Вони легко прикрасять інтерєр вашої спальні і стануть бажаним подарунком в будь-якому будинку на будь-якому святі.

Купити жаккардовое покривало My Bed Cotton 240х260 з наволочками від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет-магазині, по всій Україні.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
20027

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Покрывало Элит 013
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове покривало на ліжко від відомого виробника Love You стане приємним доповнення мвашего інтерєру і чудовою прикрасою ліжку. Мяка тканина на основі поліестру прикрашена якісної стежкою, яка стримує наповнювач...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти