Артикул:
18901

Літній покривало Tivolyo Home PIKE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 101 бали. Ваш кошик буде загальним 101 бали який можна перетворити на ваучер на 101,00 грн.

2 022,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 220 х 240

Кольори в асортименті.

Як же приємно після насиченого трудового дня опинитися вдома і насолодитися теплою і затишною атмосферою. Для створення комфортного побуту важлива кожна дрібниця, текстиль від провідного турецького виробника допоможе облаштувати будинок. Літній покривало Tivolyo Home PIKE огорне ніжним хмарою турботи і ласки, принісши масу приємних тактильних відчуттів. Продукція відповідає високим міжнародним критеріям якості та безпеки.

Модель представлена широким колірним асортиментом, серед інших, модні відтінки зеленого, бежевого, блакитного, персикового та інших квітів. Поверхня прикрашена розкішними квітковими композиціями, серед яких шикарні троянди, ніжні півонії, лілії і багато інших. У каталозі також покривала прикрашені візерунком. Текстиль виглядає дуже оригінально і нарядно, стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру. Комплектується покривало в фірмову упаковку.

До складу пропонованої продукції входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Виріб анти статично і не викликає алергії і подразнень навіть на самій чутливій шкірі. Полотно мяке і приємне на дотик, красиво драпірується і практично не мнеться. Поверхня вільно пропускає повітря і здатна швидко поглинати вологу. Текстиль характеризується своєю універсальністю і багатофункціональністю. Покривало можна використовувати в якості простирадла і легкого пледа, брати з собою в дорогу і на прогулянку.

Текстиль простий в побуті і не завдасть додаткових клопотів у догляді. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання при температурі води 30-40 градусів. Для збереження нового зовнішнього вигляду і продовження терміну експлуатації рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити покривало слід при природних умовах в распрямления вигляді. Текстиль стійкий до впливу сонячного світла, збереже свою форму і фізичні властивості навіть після 300 прань.

Прекрасне літній покривало можна придбати в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Виріб стане вигідним придбанням у власний будинок і припаде до душі всім членам сімї. Роблячи покупки для себе, згадайте про родичів і близьких друзів, адже текстиль - це прекрасний варіант подарунка. Виріб стане в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися, нагадуючи своєму власникові про витончений смак і турботі дарувальника. Піднести такий презент можна з будь-якого урочистого приводу і нагоди.

Деталі товару
18901

Характеристики

категорія товару
покривала
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
pokryvalo-tivolyo-home-mira
rating 0 відгуків
7 934,00 грн
Це чудове покривало на ліжко Tivolyo Home MIRA просто створено для того, щоб прикрасити Вашу спальню і ліжко своїм красивим зовнішнім виглядом і декоративними наволочками. Покривало зроблено з мякої жаккардової...
Велюровое покривало з наволочками Імперія
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дане покривало на ліжко Імперія відрізняється неперевершеною мякістю велюрової тканини. Класична вишивка блискучими нитками доповнює виріб і наповнює кімнату шикарною атмосферою. Люди хочуть купити покривало не на...
pokryvalo-tivolyo-home-jamila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало на ліжко Tivolyo Home Jamila відмінні подарунок для рідних і близьких. Чудова якість, гарне оформлення і мяка гобеленова тканину прикрасять будь-яку ліжко і доповнять інтерєр кімнати. Покривало доповнено...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти