Артикул:
17848

Ковдра-покривало стрижка Kugulu 200 * 230

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 81 бали. Ваш кошик буде загальним 81 бали який можна перетворити на ваучер на 81,00 грн.

1 627,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 4
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вашій увазі гарне ковдру-покривало стрижка Kugulu 200 х 230 від відомого виробника. Перше на що хочеться звернути увагу, це незвичайний і оригінальний вигляд виробу. Модель виконана з мякого ворсу на основі мікрофібри. Під таким ковдрою вам завжди буде тепло і комфортно в будь-яку погоду. Тканина має високу щільність, завдяки чому вироби виходять дуже міцними і довговічними.

Модель виконана з мякої синтетичної тканини. Тканина мікрофібра, зарекомендувала себе з кращого боку і відносно недавно використовується у виробництві покривав і іншого домашнього текстилю. І причина криється в її характеристиках, які забезпечують довговічність і незмінний зовнішній вигляд виробів. Наприклад, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість, міцність, стійкість до частого прання і при цьому, незабутня мякість.

Виробник і відомий бренд Kugulu в своїй продукції завжди використовує найкраща сировина і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості , продукція даної торгової марки завжди буде в пошані в будь-якому будинку. Щоб ви могли отримати не лише задоволення від використання даної моделі ковдри, а й могли подбати про комфорт своїх близьких і рідних.

Купити ковдру покривало хутро Kugulu 200 х 230 можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home , з доставкою по всій Україні. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі ковдр і подушок з різних матеріалів за найкращою ціною. Також для вас завжди новинки і кращі моделі постільної білизни за доступними цінами на будь-який смак.

В нашому онлайн-каталозі, це ковдру представлено в одному розмірі "Євро" - 200 х 230 см.

Основні вимоги по догляду за ковдрою з синтетичних тканин на бирці від виробника. Доглядати за ковдрою з бавовни легко і зручно.

  • Його можна прати в домашніх умовах якщо у вашій пральній машинці передбачений режим прання ковдр і подушок.
  • Прати ковдру з синтетичних тканин можна при низькій температурі в 30 градусів, при цьому використовуйте перевірені якісні порошки.
  • Сушити ковдру слід в розгорнутому вигляді на зручній сушінні, перед цим звичайно ж, його треба збити, щоб внутрішній наповнювач не збився в грудки.

Ковдра покривало стане чудово покупкою для вашої родини, друзів і близьких. Висока якість, відомий турецький виробник і доступна ціна кращі характеристики для даної моделі.

Купити ковдру-покривало стрижка Kugulu 200 х 230 можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині, де ви знайдете тільки якісний турецький текстиль для будинки по найкращою і доступною ціною.

Ми займаємося продажем текстилю більше 10 років, працюємо на пряму з турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти завжди могли купити якісний текстиль для комфортного життя і затишку в домі. За цей час наші клієнти та партнери оцінили високу якість виробів з нашого асортименту. Ми співпрацюємо з перевіреними турецькими виробниками і фабриками, які відомі далеко за межами своєї країни.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші . А жителі Харкова можуть скористатися послугою курєра, якщо замовлення невеликого габариту. Умови оплати та доставки можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
17848

Характеристики

категорія товару
покривала
склад тканини
мікрофібра - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Китай
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Покрывало 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало 3D Розалінда від Love You безсумнівно відмінне придбання для домашнього вогнища. Виріб виконаний з жаккарда. Матеріали приємні на дотик. Ви можете придбати дане покривало оптом і в роздріб в нашому...
Покривало атласне Золото савани
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудова пара африканських левів прикрашає атласну покривало на ліжко від відомого турецького виробника. Красиві відтінки, якісний атлас і робота кращих турецьких майстрів подарують Вам можливість привнести в інтерєр...
Покривало Evelina Brodway
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове шовкове покривало на ліжко класу люкс від турецької торгової марки Evelina. Молочно-кремове полотно прикрашають оригінальні деталі з органзи і гіпюру, такі ж деталі Ви побачите і на двох декоративних...
Покривало Love You LY 11-11
rating 0 відгуків
3 081,00 грн
Ще одне красиве шовкове покривало на ліжко від торгової марки Love You. Приємний насичений рожевий відтінок прикрашає чудове стеганное полотно з шовкової тканини високої якості. Також покривало доповнює пара...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти