Артикул:
14714

Покривало Tivolyo Home Dante Kahve

Пропонуємо Вам цікаву модель покривала на ліжко, зроблену турецьким виробником Tivolyo Home з мякою жаккардової тканини високої щільності. Покривало доповнено двома наволочками і прикрашено гарним малюнком з жаккардового переплетення. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете купити покривало на ліжко оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 421 бали. Ваш кошик буде загальним 421 бали який можна перетворити на ваучер на 421,00 грн.

8 423,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало - 260 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Для створення домашнього затишку важлива кожна деталь. Покривало Tivolyo Home Dante Kahve допоможе створити атмосферу тепла в спальні і наповнить кімнату неповторним шармом. Виріб має прекрасний дизайн, поверхня приємного бежевого кольору прикрашена вишуканим візерунком з жаккардового переплетення ниток. Такий малюнок не змінить своїх контурів і не втратить колір. У комплекті з покривалом йдуть дві наволочки в тому ж стилі. Текстиль виглядає дуже дорого і нарядно, стане прикрасою будь-якого ліжка і спальні. Поставляється в презентабельною коробці з логотипом фірми.

До складу виробу входить натуральний хлопок, який наділяє текстиль прекрасними властивостями і якостями. Тканина виконання щільна і приємна на дотик. Текстиль красиво драпірується і згладжує всі нерівності ліжку. Тканина мяка і ніжна подарує масу приємних тактильних відчуттів. Покривало буде комфортно використовувати в якості легкого літнього ковдри. Виріб практично не мнеться, ліжко завжди матиме чудовий зовнішній вигляд.

Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Пориста структура бавовни дозволяє вільно пропускати повітря і наділяє поверхню високу гігроскопічність. Це гарантує хорошу вентиляцію і гігієнічність спального місця, запобігаючи появі кліщів і розмноження патогенних мікроорганізмів.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і чудово зберігає свій новий зовнішній вигляд навіть після 250 прань. Підійде так само і суха чистка. Для продовження терміну експлуатації бажано використовувати нейтральні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Сушити виріб слід при природних умовах, попередньо ретельно розрівнявши покривало. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати теплою праскою.

У нашому інтернет - магазині розкішне покривало можна купити оптом і в роздріб. Текстиль стане прекрасним придбанням для оформлення власної спальні. Слід зазначити, що текстиль, це завжди актуальний і затребуваний подарунок. Покривало послужить чудовим варіантом презенту для родичів і друзів. Виріб можна піднести на Ювілей, День весілля, Новосілля і по будь-якій іншій радісної події і приводу.

Деталі товару
14714

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покривало атласне Клеопатра
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Романтичне і інтригуюче атласну покривало на ліжко допоможе Вам створити потрібний настрій у Вашій спальній кімнаті. Якісний шовк приємний до дотику, кожен рядок виконана надійно і чудово. Кращі турецькі майстри...
Покривало Evelina Odesa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
В нашому інтернет магазині новинка від торгової марки Evelina (Туреччина) - чудове покривало на ліжко з двома наволочками і декоративної подушечкою. Покривало і наволочки виконані з якісного шовку і прикрашені...
pokryvalo-tivolyo-home-mira
rating 0 відгуків
7 934,00 грн
Це чудове покривало на ліжко Tivolyo Home MIRA просто створено для того, щоб прикрасити Вашу спальню і ліжко своїм красивим зовнішнім виглядом і декоративними наволочками. Покривало зроблено з мякої жаккардової...
Love You Покрывало Вальс Шелк 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивна атласну покривало турецького бренду Love You Вальс прекрасно виглядає на ліжку. На покривалі зображений обємний квітковий малюнок 3D, який вабить і притягує. На такому покривалі Вам буде приємно проводити...
Покривало Le Jardin Ruya
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 528,80 грн 5 328,00 грн
Відмінне покривало на ліжко з декоративного шовку і двома чудовими наволочками. Приємний молочно-кремовий відтінок прикрасить Вашу спальню, а чудова обробка доповнить інтерєр яскравою і вишуканою деталлю. Покривало...
Love You Покрывало Элит
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Love You на сто відсотків зроблено з поліестеру. Наповнювач - сіліконізорованное волокно. В подарунковій упаковці. Виріб має високу щільність тканини. Дану позицію ви можете купити у нас оптом і в роздріб.
Нещодавно переглянуто
pokryvalo-tivolyo-home-dante-kahve pokryvalo-tivolyo-home-dante-kahve
rating 0 відгуків
8 423,00 грн
Пропонуємо Вам цікаву модель покривала на ліжко, зроблену турецьким виробником Tivolyo Home з мякою жаккардової тканини високої щільності. Покривало доповнено двома наволочками і прикрашено гарним малюнком з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти