Артикул:
12774

Покривало Zebra Alyans

Під замовлення (три тижні)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі гарне покривало Zebra Alyans 260 х 270 з наволочками, наповнить вашу спальню відчуттям вишуканості. Виконано воно з декоративного шовку, на основі поліестеру. Прикрашено вишуканою фурнітурою і декором. Всі ми створюємо затишок в своєму будинку за допомогою різних елементів декору і текстильних виробів. І в цьому нам особливо допомагають пледи і покривала, своїм оригінальним дизайном, мякістю і комфортом які вони дарують.

Поліестер - це синтетична тканина, вона абсолютно нешкідлива, при цьому має високу міцність, мяка на дотик, може бути різної щільності, легко пропускає повітря і зберігає температуру, стійкий до частої машинному пранні. Також покривала на основі поліестеру одні з найпоширеніших варіантів, щоб прикрасити сою ліжко або диван.

Турецька фабрика Zebra Casa відома найкращим домашнім текстилем, пледами, подушками, ковдрами і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються кращі натуральні і синтетичні матеріали, а також просунуті технології. Тому будь-яке покривало з цієї колекції, виконане з акрилу, притягує до себе увагу. На дотик тканина дуже мяка, гладка з легким ефектом блиску, що неможливо зрадити на фото.

Купити покривало Zebra Alyans 260 х 270, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Дана модель представлена в нашому каталозі в розмірі 260 х 270 см і такої комплектації:

  • покривало - 260 х 270 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.,
  • декоративна наволочка - 1 шт.,
  • колір - крем , пудра, капучино, чорний, зливу, сірий.

Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника, прикрашену красивим декором.

Рекомендації, як доглядати за покривалом з декоративного шовку . Поліестер дуже щільна і міцна тканина і відрізняється високою зносостійкістю, але ми підготували кілька рекомендацій по догляду:

  • Температури води при пранні такого покривала повинна бути не вище 30 градусів за Цельсієм;
  • При пранні покривал із декоративного шовку використовуйте перевірені якісні порошки, без зайвих добавок. Якщо сильно забруднилася, віднесіть в хімчистку;
  • Кращий режим прання для вироби, тільки делікатне прання, при середніх оборотах в 500 - 600;
  • Щільне покривало після прання потрібно відразу витягти з пральної машинки , так ви зможете уникнути заломів на тканині;
  • Сушити бажано поза прямих сонячних променів, щоб воно не втратило в кольорі;
  • Гладить акрилові вироби можна тільки з виворітного боку, не сильно гарячою праскою через вологу підкладку;

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове жаккардовое покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

Купити покривало Zebra Alyans 260 х 270 можна оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
12774

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
велюр, декоративний шовк
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
стрази, брошки
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покривало Evelina Sumbul
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Декоративний шовк і мережива в новому покривалі від турецької торгової марки Evelina. Приємний відтінок, красива вишивка і мережива. Пара наволочок, виконаних в тому ж стилі, безсумнівно стане прекрасним доповненням...
Покривало ARYA Gold Fragola
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий велюр прикрашає нове покривало Arya Gold Fragola на ліжко з двома декоративними наволочками. Красива вишивка виконана турецькими майстрами і високу якість тканини дозволить Вам насолоджуватися таким...
Покривало Evelina Selenay
rating 0 відгуків
23 501,00 грн
Пропонуємо Вам чудове і дивовижної якості велюровое покривало на ліжко люкс класу від відомого турецького виробника торгової марки Evelina. Покривала даного виробника завжди виділяє індивідуальність, вишуканість і...
Покривало атласне Едельвейс
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісне атласну покривало на ліжко прикрашене чудовим квіткою едельвейса, роблячи таку покривало чудовим інструментом для створення гарного настрою у Вашій спальні. Воно поєднується з будь-яким інтерєром. Мякий і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти