Артикул:
19618

Покривало My Bed на диван і 2 крісла

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір покривала 150х270

Розмір покривав на крісла 150х170 (2 штуки)

Покривало My Bed на диван і 2 крісла, від відомого турецького виробника домашнього текстилю, який славиться високою якістю і цікавими дизайнерськими рішеннями в оформленні своєї продукції. Тканина виконання - гобелен. Комплектується в фірмовий поліпропіленовий чемоданчик з ручками. Однотонна поверхня прикрашена вишуканим квітковим орнаментом. Має неповторну текстуру і дарує справжній комфорт при дотику. Такий комплект прикрасить будь-який інтерєр, створить атмосферу свята і краси. Меблі завжди буде виглядати охайно і акуратно, приносячи естетичне задоволення своєму господареві.

Пропонований гарнітур відрізняється своєю універсальністю і практичністю. Чудові покривала допоможуть легко і швидко оновити старі меблі або уберегти від пошкоджень і забруднень нову. Такий виріб стане прикрасою кімнати і допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку.

гобеленовими поверхню отримують шляхом перехресного переплетення ниток, при цьому створюється орнаментальна композиція. Це досить щільний і міцний матеріал, який має багатошарову структуру. Такий текстиль має ряд корисних якостей, що робить його просто незамінним в побуті.

Екологічно чиста поверхня, є цілком безпечною і гіпоаллеогенной. Поверхня стійка до зминання і утворення складок, покривало буде зберігати гарну гладку поверхню. Володіє відразливим властивістю пилу і забруднень. Гобелен стійкий до вигорання і линьки, зберігає свій первозданний вигляд тривалий час. При правильному догляді покривало не деформується, не розтягується і не дає усадку.

Текстиль не вередливий в догляді, досить звичайної машинного прання при дбайливому режимі з температурою води 30 градусів. Сушити дуже гарне в природних умовах в распрямления вигляді. Так само можна використовувати суху і вологе чищення забруднених ділянок. Вироби відрізняються своєю зносостійкістю. Покривала збережуть свій первинний привабливий вигляд протягом довгих років активної експлуатації.

Купити такий вишуканий текстиль можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Це корисне придбання в свій будинок, який додасть новизни інтерєру і створить атмосферу тепла і домашнього затишку. Крім цього, гарнітур послужить прекрасним подарунком для друзів і близьких. Презент відрізняється своєю універсальністю та актуальністю, його можна презентувати з будь-якого приводу і нагоди. Шикарний декор буде довгий час нагадувати своєму власникові про хороший смак і турботу свого дарувальника.

Деталі товару
19618

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
гобелен
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
1 511,00 грн
Новинка від інтернет магазину Sweet Home ! Чудовий гарнітур на 3 предмета від турецького виробника допоможе створити затишну атмосферу у Вашій кімнаті. Якісне виконання, натуральні матеріали і приємний дизайн. Таким...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти