Артикул:
23040

Покривало хутряне Love You V 37 пурпурний

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 71 бали. Ваш кошик буде загальним 71 бали який можна перетворити на ваучер на 71,00 грн.

1 431,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ми з радістю хочемо запропонувати вам чудове покривало Love You V 37 пурпурний, від відомого українського виробника. Зверніть увагу, на це чудове виріб, виконаний на високому рівні якості. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з Поликоттон, що забезпечить вашому ліжку приємну мякість і красу.

Тканина поликоттон, зарекомендувала себе з кращого боку і відносно недавно використовується у виробництві покривав і іншого домашнього текстилю. І причина криється в її характеристиках, які забезпечують довговічність і незмінний зовнішній вигляд виробів. Наприклад, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість, міцність, стійкість до частого прання і при цьому, незабутня мякість.

Виробник Love You відомий на ринок України вже багато років, і його домашній текстиль і продукція безумовно заслуговують вашої уваги. Фабрика виробляє постільну білизну, ковдри, подушки та інший дрібний текстиль для дому. Всі вироби виконані на високому рівні якості з використанням натуральної сировини і матеріалів і нешкідливих синтетичних тканин і волокон, щоб кожен покупець і міг створити затишок в своєму будинку.

Купити хутряне покривало Love You V 37 пурпурний в подарунковій упаковці, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. Інтернет-магазин Sweet Home реалізує домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Для вас завжди новинки і кращі моделі білизни, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар.

Дана модель покривала представлена в нашому каталозі в одному розмірі 200 х 220 см. Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника.

Рекомендації від виробника, як доглядати за покривалами з синтетичних тканин. Тут не буде нічого особливого, так як такі вироби не вибагливі у догляді:

  • Прати покривала з акрилу або інших синтетичних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини, а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і подібної хімії.
  • Прати цей виріб в режимі прання синтетичних тканин, з віджиманням на рівні 700 - 800 обертів . Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити покривало бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладити синтетичні вироби не рекомендується. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.
  • Зберігати покривало рекомендуємо в упаковці від виробника, або в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Наш інтернет-магазин Sweet Home завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати кращий тесктіль високої якості для вашого будинку. Купити хутряне покривало Love You V 37 пурпурний 200х220 від українського виробника можна оптом і в роздріб за доступною ціною. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. У нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
23040

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
полікотон
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Літній постільний комплект Tivolyo Home ARREDO
rating 0 відгуків
5 413,00 грн
Пропонуємо вам гарний постільний набір Tivolyo Home ARREDO PIKE від відомого турецького виробника. У комплект входить велика жаккардовое покривало на ліжко, сатинова простирадло і наволочки. Приємний відтінок і...
Love You Покрывало  Жаккард
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Love You безсумнівно відмінне придбання для вашого будинку. Виріб виконаний з жаккарда. Приємне на дотик. Ви можете придбати дане покривало оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.
Покривало гобеленові Aliss
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 572,10 грн 3 026,00 грн
Хочете купити покривало, яке б прикрасило Вашу кімнату? Представляємо Вам гобеленові покривало Aliss від відомого турецького виробника текстильної промисловості. Жакардове плетіння зробить неймовірно шикарну...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти