Артикул:
23035

Покривало хутряне Love You V 18 рожевий

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 71 бали. Ваш кошик буде загальним 71 бали який можна перетворити на ваучер на 71,00 грн.

1 431,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Красиве хутряне покривало Love You V 18 рожевий 200х220, наповнить вашу спальню відчуттям вишуканості і затишку. Всі ми створюємо затишок в своєму будинку за допомогою різних елементів декору і текстильних виробів. І в цьому нам особливо допомагають пледи і покривала, своїм оригінальним дизайном, мякістю і комфортом які вони дарують. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з Поликоттон.

Тканина поликоттон, зарекомендувала себе з кращого боку і відносно недавно використовується у виробництві покривав і іншого домашнього текстилю. І причина криється в її характеристиках, які забезпечують довговічність і незмінний зовнішній вигляд виробів. Наприклад, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість, міцність, стійкість до частого прання і при цьому, незабутня мякість.

Українська фабрика Love You відома найкращим домашнім текстилем, пледами, подушками, ковдрами і спальними комплектами далеко за межами України. Керівництво фабрики у своїй продукції завжди використовує найкращі сировину і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості, продукція даної торгової марки завжди буде в пошані в будь-якому будинку.

Купити покривало Love You V 18 рожевий, в подарунковій упаковці, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. Інтернет-магазин Sweet Home реалізує домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Для вас завжди новинки і кращі моделі білизни, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар.

Дана модель покривала представлена в нашому каталозі в одному розмірі 200 х 220 см. Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника.

Рекомендації від виробника, як доглядати за покривалами з синтетичних тканин. Тут не буде нічого особливого, так як такі вироби не вибагливі у догляді:

  • Прати покривала з акрилу або інших синтетичних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини, а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і подібної хімії.
  • Прати цей виріб в режимі прання синтетичних тканин, з віджиманням на рівні 700 - 800 обертів . Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити покривало бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладити синтетичні вироби не рекомендується. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.
  • Зберігати покривало рекомендуємо в упаковці від виробника, або в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Купити хутряне покривало Love You V 18 рожевий 200х220 від українського виробника можна оптом і в роздріб за доступною ціною. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Ми займаємося продажем текстилю більше 10 років, працюємо на пряму з турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти завжди могли купити якісний текстиль для комфортного життя і затишку в домі. За цей час наші клієнти та партнери оцінили високу якість виробів з нашого асортименту. Ми співпрацюємо з перевіреними турецькими виробниками і фабриками, які відомі далеко за межами своєї країни.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші . А жителі Харкова можуть скористатися послугою курєра, якщо замовлення невеликого габариту. Умови оплати та доставки можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
23035

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
полікотон
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покривало атласне Клеопатра
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Романтичне і інтригуюче атласну покривало на ліжко допоможе Вам створити потрібний настрій у Вашій спальній кімнаті. Якісний шовк приємний до дотику, кожен рядок виконана надійно і чудово. Кращі турецькі майстри...
Love You Покрывало Винтаж Шелк 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красива мозаїка в шовковому покривалі на ліжко від відомого виробника Love You . Виконане в великому розмірі 200х220, таке покривало прикрасить навіть найбільше ліжко, а якісна термостежка досить стійка для частої...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти