Артикул:
23034

Покривало хутряне Love You V 09 шоколад

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Доповніть затишок у вашій спальні разом з мяким і красивим покривалом з нової колекції Love You V 09 шоколад 200х220. Відомий виробник створив модель, яка легко буде дарувати Вам відчуття радості і легке настрій, навіть якщо за вікном зима. Досить прилягти на мяку тканину і Вас відразу наповнять приємні відчуття, що принесе гарний настрій. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з Поликоттон, що забезпечить вашому ліжку приємну мякість і красу.

Покривало виконано з мякої синтетичної тканини. Тканина поликоттон, зарекомендувала себе з кращого боку і відносно недавно використовується у виробництві покривав і іншого домашнього текстилю. І причина криється в її характеристиках, які забезпечують довговічність і незмінний зовнішній вигляд виробів. Наприклад, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість, міцність, стійкість до частого прання і при цьому, незабутня мякість.

Українська фабрика Love You відома найкращим домашнім текстилем, пледами, подушками, ковдрами і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. Виробник завжди приділяє увагу впровадженню кращих технологій у виробництві, використовує якісні матеріали та сировину, і відомий високою якістю домашнього текстилю по всій Східній Європі.

Купити хутряне покривало Love You V 09 шоколад 200х220 можна оптом і в роздріб в інтернет -магазин Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною.

Дана модель покривала представлена в нашому каталозі в одному розмірі 200 х 220 см. Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника.

Рекомендації від виробника, як доглядати за покривалами з синтетичних тканин. Тут не буде нічого особливого, так як такі вироби не вибагливі у догляді:

  • Прати покривала з акрилу або інших синтетичних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини, а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і подібної хімії.
  • Прати цей виріб в режимі прання синтетичних тканин, з віджиманням на рівні 700 - 800 обертів . Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити покривало бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладити синтетичні вироби не рекомендується. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.
  • Зберігати покривало рекомендуємо в упаковці від виробника, або в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Наш інтернет-магазин давно займається оптово-роздрібному продажі текстилю для дому, і ми завжди раді запропонувати нашим покупцям кращі турецькі вироби високої якості і за доступною ціною.

Купити хутряне покривало Love You V 09 шоколад від українського виробника, можна оптом і в роздріб, в інтернет-магазині Sweet Home, по всій Україні.

Інтернет- магазин Sweet Home пропонує кращі вироби з натуральних і синтетичних тканин від перевірених постачальників і відомих турецьких виробників. Наш асортимент постійно зростає і оновлюється. У нас завжди є в наявності постільна білизна, ковдри, подушки простирадла і наволочки, набори для сауни та лазні, рушники і халати, а також покривала на ліжко і чохли на дивани.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто і населений пункт, будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
23034

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
полікотон
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Літній постільний комплект Tivolyo Home ARREDO
rating 0 відгуків
5 413,00 грн
Пропонуємо вам гарний постільний набір Tivolyo Home ARREDO PIKE від відомого турецького виробника. У комплект входить велика жаккардовое покривало на ліжко, сатинова простирадло і наволочки. Приємний відтінок і...
Love You Покривало LY 11-09 зелений
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікавий варіант атласного покривала з двома декоративними наволочками від турецького бренду ТМ Love You . Якісний атлас, чудова текстура полотна і дивовижний відтінок зеленого кольору приємно впишуться в Вашу...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти