Артикул:
23033

Покривало хутряне Love You V 05 какао

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове хутряне покривало Love You V 05 какао, від відомого українського виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з Поликоттон, що забезпечить вашому ліжку приємну мякість і красу.

Модель виконана з мякої синтетичної тканини. Тканина поликоттон, зарекомендувала себе з кращого боку і відносно недавно використовується у виробництві покривав і іншого домашнього текстилю. І причина криється в її характеристиках, які забезпечують довговічність і незмінний зовнішній вигляд виробів. Наприклад, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість, міцність, стійкість до частого прання і при цьому, незабутня мякість.

Українська фабрика Love You відома найкращим домашнім текстилем, пледами, подушками, ковдрами і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються кращі натуральні і синтетичні матеріали, а також просунуті технології.

Купити покривало Love You V 05 какао 200х220 Ви можете за доступною ціною в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Для вас завжди широкий асортимент, ввічливі менеджери і кращий вибір текстилю за найкращою ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми також пропонуємо ознайомитися з новинками текстилю для будинку зі свіжих каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини і України.

Дана модель покривала представлена в нашому каталозі в одному розмірі 200 х 220 см. Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника.

Рекомендації від виробника, як доглядати за покривалами з синтетичних тканин. Тут не буде нічого особливого, так як такі вироби не вибагливі у догляді:

  • Прати покривала з акрилу або інших синтетичних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини, а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і подібної хімії.
  • Прати цей виріб в режимі прання синтетичних тканин, з віджиманням на рівні 700 - 800 обертів . Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити покривало бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладити синтетичні вироби не рекомендується. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.
  • Зберігати покривало рекомендуємо в упаковці від виробника, або в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Купити хутряне покривало Love You V 05 какао 200х220 від українського виробника можна оптом і в роздріб за доступною ціною. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Ми пропонуємо найкращий турецький текстиль для дому високої якості від найвідоміших виробників вже більше 10 років, і наші покупці завжди повертаються до нас за новими покупками. Ви завжди зможете придбати в нашому каталозі: подушки і ковдри, рушники, халати і інші махрові вироби, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
23033

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
полікотон
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
ПОКРЫВАЛО МС FAVORIT  ткань атлас паянный
rating 0 відгуків
866,00 грн
Витончена і гармонійне покривало ідеально виглядатиме на Вашому ліжку. Приємний на дотик атлас мяко відбиває світло і легкий у догляді. Покривало просто прати в пральній машинці в делікатному режимі. Покривало...
Покривало ARYA JUZETH
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 394,90 грн 3 994,00 грн
Дивовижно красиві рельєфи на покривалі роблять його дуже красивим, а світлий тон - ошатним. Незвично і стильно виглядає асиметричний поздовжній малюнок. У цій моделі все в міру. Акуратна облямівка по краю додає...
Розпродано
0,00 грн
Ковдра-покривало LE VELE створено з велюру. У комплект входить наволочка і покривало. Малюнок оброблений рельєфним тисненням. Наповнювач - силіконізоване волокно. Зроблено в Туреччині. Дану позицію ви можете купити у...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти