Артикул:
22849

Покривало Koloco травичка 220 * 240 (стільники)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Покрывало Koloco травка 160x200 Покрывало Koloco травка 160x200
rating 0 відгуків
699,00 грн
Купити якісне покривало Koloco травичка - прикрасити інтерєр Вашої спальні, подарувати неймовірну мякість і комфорт під час відпочинку. Таке покривало просто необхідно у Вашому домі. Також використовується в якості...
Покрывало Koloco травка 200*230 Покрывало Koloco травка 200*230
rating 0 відгуків
879,00 грн
Купити якісне покривало Koloco травичка - прикрасити інтерєр Вашої спальні, подарувати неймовірну мякість і комфорт під час відпочинку. Таке покривало просто необхідно у Вашому домі. Також використовується в якості...
Опис

Доповніть затишок у вашій спальні разом з по-справжньому теплим і красивим покривалом з нової колекції Koloco травичка 220 х 240, з текстурою нагадує стільники. Відомий турецький виробник створив красиву і елегантну модель, яка легко буде дарувати відчуття розкоші і гарний настрій, навіть якщо за вікном зима. Досить прилягти на мякий акрил і вас відразу наповнять приємні відчуття, комфорту і затишку.

Акрил - це синтетична тканина, він абсолютно нешкідливий, при цьому має високу міцність, мякий на дотик, може бути різної висоти, легко пропускає повітря і зберігає температуру, стійкий до частої машинному пранні. Також покривала з акрилу одні з найпоширеніших варіантів, щоб прикрасити сою ліжко або диван.

Купити покривало Koloco травичка 220 х 240 (стільники), Ви можете в нашому оптово-роздрібному інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Дана модель покривала представлена в нашому каталозі в одному розмірі 240 х 260 см. Покривало упаковано в сумку-чохол від виробника, з щільного поліетилену і прикрашену красивим декором.

Рекомендації від виробника, як доглядати за акриловими пледами. Тут не буде нічого особливого, так як такі вироби не вибагливі у догляді:

  • Прати пледи з акрилу або інших синтетичних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини, а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і подібної хімії.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі прання синтетичних тканин, з віджиманням на рівні 700 - 800 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити акрилові пледи бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладити синтетичні пледи не рекомендується. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове жаккардовое покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

купити покривало Koloco травичка 220 х 240 ( стільники) можна оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін. Ми рекомендуємо покривала і пледи від виробника Koloco, так як це чудова можливість порадувати себе і близьких приємною і якісної покупкою.

доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
22849

Характеристики

категорія товару
покривала
Спосіб забарвлення
фарбована пряжа
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Китай
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
pokryvalo-gobelenovoe-tivolyo-home-afrodite
rating 0 відгуків
12 932,00 грн
Гобеленове покривало на ліжко Tivolyo Home Afrodite зроблено з кращої гобеленової тканини відомим турецьким виробником, щоб Ви могли прикрасити Вашу ліжко і доповнити інтерєр спальні оригінальною деталлю. Покривало...
Покривало ARYA Tuana
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове шовкове покривало на ліжко з оригінальним малюнком, безумовно притягує до себе увагу. Таким покривалом Ви легко прикрасите свою спальню або ж іншу кімнату. Якісний мякий шовк чудово лягає на будь-яку ліжко і...
Покривало Evelina Odesa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
В нашому інтернет магазині новинка від торгової марки Evelina (Туреччина) - чудове покривало на ліжко з двома наволочками і декоративної подушечкою. Покривало і наволочки виконані з якісного шовку і прикрашені...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти