Артикул:
22788

Чохол на диван, софу і два крісла

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 83 бали. Ваш кошик буде загальним 83 бали який можна перетворити на ваучер на 83,00 грн.

1 673,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі мякий, зручний і якісний чохол на диван, софу і два крісла Golden з синтетичного волокна, від відомого турецького виробника. Модель представлена в оригінальному дизайні і в декількох колірних варіаціях. Що дозволить Вам без особливих зусиль підібрати модель під ваш інтерєр і стиль в кімнаті.

Чохол надійно кріпиться практично на будь-яку модель меблів, завдяки міцній гумці по периметру, надаючи меблів красивий і вишуканий вигляд. Таким чохлом ви легко приховає будь-яка вада або ж захистіть оббивку від забруднення. Чохол виконаний з мякої синтетичної тканини, яка зарекомендувала себе з кращого боку і відносно недавно використовується у виробництві даних виробів. І основна причина криється в її характеристиках, які забезпечують тривалий термін експлуатації, гарний зовнішній вигляд і мякість. Наприклад, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість і безпеку.

Турецький виробник даного чохла давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукції. Використання виробником якісних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості кольору після прання. Всі вироби виконані на високому рівні якості з використанням натуральної сировини і матеріалів і нешкідливих синтетичних тканин і волокон, щоб кожен покупець і міг створити затишок в своєму будинку.

Купити чохол на диван, софу і два крісла Golden можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі чохлів з різних матеріалів за найкращою ціною. Також для вас завжди новинки і кращі моделі постільної білизни за доступними цінами на будь-який смак.

Спеціальних вимог по догляду за чохлом немає, досить дотримуватися рекомендацій від виробника зазначених на бирці.

  • Прати чохол на диван, крісло або стілець стоїть тільки при низькій температурі і делікатному режимі.
  • Якщо ж виріб сильно забруднилася, віддайте його в хімчистку.
  • Використовуйте рідкі порошки та миючі засоби.
  • Сушити чохол бажано поза прямих сонячних променів і сильно гарячих джерел тепла.

Ці прості рекомендації допоможуть вам зберегти гарний зовнішній вигляд виробу на довгі роки.

Чохли на дивани і крісла від турецького виробника Golden це чудова можливість подарувати собі комфорт і затишок в домі. Купити чохол на диван, софу і два крісла можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині, де ви знайдете тільки якісний турецький текстиль для дому за найкращою і доступною ціною.

Ми займаємося продажем текстилю більше 10 років , працюємо на пряму з турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти завжди могли купити якісний текстиль для комфортного життя і затишку в домі. За цей час наші клієнти та партнери оцінили високу якість виробів з нашого асортименту. Ми співпрацюємо з перевіреними турецькими виробниками і фабриками, які відомі далеко за межами своєї країни.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші . А жителі Харкова можуть скористатися послугою курєра, якщо замовлення невеликого габариту. Умови оплати та доставки можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22788

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
жатка
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Рекомендую!
rating 10
Спасибо за отличное качество!
6 інших товарів в цій категорії:
Покрывало Bonjour Pike
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вишукане покривало Bonjour Pike не тільки захистить Вашу ліжко від забруднень або пилу, а й подарує естетичне задоволення. Приємний кремово-рожевий колір буде мати гарний вигляд на ліжку радувати Вас. Покривало...
Love You Покрывало 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам гарне покривало на ліжко з ефектом 3D від відомої торгової марки Love You. Реалістичний малюнок виглядає чудово на цьому мякому, мистецьки зробленого покривалі. Безсумнівно, він стане головною...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти