Артикул:
22768

Покривало Banian Julia

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Красиве жаккардовое покривало Banian Julia 240х260 з наволочками, наповнить вашу спальню відчуттям вишуканості. Всі ми створюємо затишок в своєму будинку за допомогою різних елементів декору і текстильних виробів. І в цьому нам особливо допомагають пледи і покривала, своїм оригінальним дизайном, мякістю і комфортом які вони дарують.

Жаккардовая тканину поєднує в собі кілька видів плетіння ниток з різних матеріалів, але складові єдине полотно. Завдяки високій щільності, мякості і стійкості до пошкоджень, жакардова тканина отримала широку популярність, і стала повсюдно застосовуватися в елітному текстилі для будинку. Особливо часто, покупці нашого інтернет-магазину, звертають увагу на жакардові покривала і постільна білизна. Вони виглядають розкішно і вишукано на будь-яких ліжках і диванах.

Турецький виробник і відомий бренд Banian в своїй продукції завжди використовує натуральну сировину і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості, вироби даної торгової марки завжди буде в пошані в будь-якому будинку. Керівництво фабрики опрацьовує дизайн, використовує найоригінальніші і красиві забарвлення, і всілякі тканини, щоб задовольнити смаки найвибагливіших покупців. Щоб ви могли отримати не лише задоволення від використання даної моделі, а й могли подбати про комфорт своїх близьких і рідних.

Купити покривало Banian Julia 240х260 з жаккардової тканини Ви можете за доступною ціною в нашому інтернет-магазині Sweet Home . Для вас завжди широкий асортимент, ввічливі менеджери і кращий вибір текстилю за найкращою ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми також пропонуємо ознайомитися з новинками текстилю для будинку зі свіжих каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини.

Дана модель представлена в нашому каталозі в одному розмірі 240 х 260 см і двома наволочками 50 х 70 см. Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника, з щільного картону і прикрашену красивим декором.

Рекомендації, як доглядати за покривалом з жаккардової тканини. Жаккард сам по собі дуже щільна і міцна тканина і відрізняється високою зносостійкістю, але ми підготували кілька рекомендацій по догляду:

  • Температури води при пранні такого покривала повинна бути не вище 30 градусів за Цельсієм;
  • При пранні жакардових покривал використовуйте перевірені якісні порошки, без зайвих добавок. Якщо сильно забруднилася, віднесіть в хімчистку;
  • Кращий режим прання для жакардових покривал, тільки делікатне прання, при середніх оборотах в 500 - 600;
  • Щільне покривало після прання потрібно відразу витягти з пральної машинки, так ви зможете уникнути заломів на тканині;
  • Бажано сушити такий виріб поза прямих сонячних променів, щоб воно не втратило в кольорі;
  • Гладить жакардові вироби можна тільки з виворітного боку;

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове жаккардовое покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Купити жаккардовое покривало Banian Julia 240х260 з наволочками від турецького виробника можна оптом і в роздріб за доступною ціною. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує Вам найширший асортимент дитячої постільної білизни і домашнього текстилю. Наші ціни вас приємно здивують, а висока якість і різноманітність продукції від відомих турецьких виробників, дозволить наповнити ваш будинок затишком і красою.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Деталі товару
22768

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
рельєфний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
pokryvalo-mekhovoe-love-you-elit-04
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам оригінальне хутряне покривало на ліжко від відомого виробника і торгової марки. Покривало зроблено з мякого Поликоттон, прикрашене тисненим малюнком у вигляді квітів і має приємний відтінок....
Покривало ARYA  Massima
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З таким покривалом у Вашій спальні завжди буде настрій великої пристрасті і любові, і завжди жарко від емоцій, як на іспанській кориді. Відмінне турецьке покривало Arya Massima , стане неодмінно оригінальним...
Покривало Evelina Elenora
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудово покривало на ліжко з чудового шовку і мякою органзи від відомої торгової марки Evelina, яка популярна своєю продукцією класу люкс. Дане покривало також доповнено парою декоративних наволочок, виконаних з тих...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти