Артикул:
22264

Покривало чохол на ліжко ESV з наволочками 50 * 70

На размер кровати 160*200

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало чохол на ліжко ESV з наволочками 50 * 70, від провідної турецької торгової марки домашнього текстилю, який полюбився споживачам у себе на батьківщині і далеко за її межами. До складу виробу входить поліестер - 60% і бавовна - 40%. Текстиль комплектується в поліпропіленовий чемоданчик з ручками від виробника.

Чудовий гарнітур допоможе швидко оновити меблі або захистити нову від пошкоджень і зношування. Новий декор змінить інтерєр і атмосферу в кімнаті, привнесе свіжості і новизни. Текстиль представлений різними кольорами, має рельєфну, жатую текстуру. Низ прикрашений оборкою-рюшью, що надає особливого шарму і вишуканості. Еластична тканина добре сідати на меблі і приймає потрібну форму, в цьому допомагає і гумка, яка присутня по периметру. Це дуже практично і зручно, вони не совається і не сповзає, його не потрібно постійно поправляти, як класичне покривало. Поверхня дуже мяка і ніжна, приємна на дотик.

Використовувана тканина - жатка-креш, ідеально поєднує в собі всі корисні якості натуральних і синтетичних матеріалів. Натуральна бавовна в складі забезпечує гіпоалергенність і безпеку у використанні. Виріб чудово пропускає повітря, тому не виникає парниковий ефект. Поліестер додає еластичності і гігієнічності, на поверхні не розмножуються патогенні мікроорганізми і не ростуть гриби, до таких тканин байдужі шкідливі комахи та кліщі. Текстиль відрізняється міцністю і зносостійкість, стійкий до механічних пошкоджень. Відштовхує пил і забруднення.

За рахунок гофрованої структури, тканина не піддається зминанню, а також створює незвичайний зовнішній вигляд, який формує охайність і акуратність ліжка. Гарнітур не тільки прикрасить меблі, але і захистить її. Особливо актуально це в будинку, де є маленькі діти, адже вони часто пустують і ненароком можуть забруднити поверхню найнесподіванішими матеріалами, такими наприклад, як пластилін або фарба.

Пропонований текстиль не вимагає спеціального догляду. Відмінно переносить часті машинні прання. Навіть найстійкіші забруднення легко відпираються. Стійкий до сонячного світла і не линяє. Добре сохне в природних умовах. Не потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок. Зберігає свою форму і привабливий зовнішній вигляд протягом довгих років.

Купити такий високоякісний текстиль можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це корисне і потрібне придбання, для створення затишку і тепла у власному будинку. Гарнітур послужить прекрасним подарунком для друзів і близьких. Такий презент можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, він відрізняється своєю універсальністю та актуальністю.

Деталі товару
22264

Характеристики

категорія товару
покривала
наволочки
50 * 70
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор Alceyz Gipurlu Pike Set
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір постільної білизни і покривало Alceyz Gipurlu Pike Set чудово виглядає в будь-якому інтерєрі спальної кімнати. Турецький виробник подбав про високу якість виробів для Вашого задоволення. Вироби...
Покривало стьобане з наволочками, 3 од. BV C 0052
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве золоте покривало на ліжко з двома декоративними наволочками - це відмінний привід доповнити інтерєр своєї спальні вишуканою і ексклюзивною деталлю. Покривало зроблено на турецькій фабриці з кращих матеріалів...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти