Артикул:
22198

Покривало ARYA Lux ARDESIA

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 749,35 грн 4 411,00 грн -15%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі вишукане шовкове покривало з аплікацією ARYA Lux ARDESIA 250х260 від турецького виробника. Покривало виконано з мякої і досить щільної тканини, високої якості і доповнено двома наволочками. Також радує і мяка кольорова палітра доповнена вишивкою із золотих ниток, паєтками і облямівкою з органзи. Безсумнівно, таке покривало сподобається навіть самим вимогливим покупцям. Воно легко прикрасить інтерєр вашої спальні, наповнить її відчуттям розкоші, комфорту і затишку.

Шовкова тканина завдяки благородному увазі і високої щільності і мякості, отримала широку популярність серед покупців, і стала повсюдно застосовуватися в елітному текстилі для будинку. Склад тканини може бути різним, як з використанням бавовняного волокна, з шовкових і вовняних волокон, а також ниток змішаного виду і синтетики. Завдяки техніці переплетення ниток готове покривало на ліжко з шовку виходить зносостійким, з різноманітною гамою кольорів і з унікальним візерунком. Турецькі шовкові покривала виглядають розкішно і вишукано на будь-яких ліжках і диванах.

Купити покривало ARYA Lux ARDESIA 250х260 з шовкової тканини Ви можете за доступною ціною в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Для вас завжди широкий асортимент, ввічливі менеджери і кращий вибір текстилю за найкращою ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми також пропонуємо ознайомитися з новинками текстилю для будинку зі свіжих каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини.

Дана модель покривала з шовку ARDESIA представлена в нашому каталозі в одному розмірі, і має таку комплектацію :

  • покривало - 250 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.,

Простирадло і дві наволочки виконані в одному стилі з покривалом. Виріб упаковано в подарункову упаковку від виробника, з щільного картону і прикрашену красивим декором.

Рекомендації, як доглядати за покривалом з шовку. Шовк щодо щільна і міцна тканина, але при належному догляді відрізняється високою зносостійкістю, тому правильний догляд за ним дуже важливий:

  • Температури води при пранні такого покривала повинна бути не вище 30 градусів за Цельсієм;
  • При пранні шовкових покривал використовуйте перевірені якісні порошки, без зайвих добавок. Прибрати пляма з шовку допоможуть засоби для виведення плям без хлору. Якщо сильно забруднилася, віднесіть в хімчистку;
  • Кращий режим прання для шовкових виробів, особливо з аплікацією або фурнітурою у вигляді бісеру, тільки делікатне прання, при середніх оборотах в 500 - 600;
  • покривало після прання потрібно відразу витягти з пральної машинки, так ви зможете уникнути заломів на тканині;
  • Бажано сушити такий виріб поза прямих сонячних променів, щоб воно не втратило в кольорі і подалі від батарей;
  • Гладить шовкові покривала краще тільки з виворітного боку;

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

В інтернет -магазин Sweet Homeв широкому асортименті представлені розкішні шовкові і жакардові покривала. Такий виріб виглядає дорого і ніколи не виходить з моди. Вони легко прикрасять інтерєр вашої спальні і стануть бажаним подарунком в будь-якому будинку на будь-якому святі.

Купити шовкове покривало ARYA Lux ARDESIA 250х260 з наволочками від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в нашому зручному інтернет-магазині.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
22198

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
шовк
наволочки
50 * 70
Малюнок
вишивка
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Оздоблення
паєтки, облямівка з органзи
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покрывало Ezgi pudra Zer-Art*
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити розкішне покривало Ezgi Zer-Art - вразити уяву і порадувати Ваших близьких. Виконано в теплому рожевому кольорі, оформлено легким гіпюром і витонченим мереживом. Тканина гладка, міцна, відмінно вбирає вологу,...
Покривало Evelina Odesa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
В нашому інтернет магазині новинка від торгової марки Evelina (Туреччина) - чудове покривало на ліжко з двома наволочками і декоративної подушечкою. Покривало і наволочки виконані з якісного шовку і прикрашені...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти