Артикул:
22077

Покривало TAC Hera

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 80 бали. Ваш кошик буде загальним 80 бали який можна перетворити на ваучер на 80,00 грн.

1 610,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі гарне покривало TAC Hera 250х260 від турецького виробника. Виконане на високому рівні якості з дуже міцної і мякою сатиновою тканини, воно прикрашене оригінальним малюнком і має приємну забарвлення, що робить його чудовим доповненням будь-якої ліжку і інтерєру. Тканина з оригінальною текстурою легко прикрасить вашу спальню, наповнить її відчуттям розкоші.

Красива текстура, легко створить приємну атмосферу в спальні і стане гідним елементом декору. Гобеленова тканину стійка до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби з неї дуже популярні серед покупців домашнього текстилю. При виробництві даного покривала використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, і забезпечують насиченість кольорів на тривалий час, залишаючись яскравими навіть після декількох сотень прань.

Купити покривало TAC Hera з гобеленової тканини можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною.

Дана модель покривала представлена в нашому каталозі в одному розмірі «Євро», Комплектація даного набору:

  • покривало - 250 х 260 см,
  • наволочка декоративна - 50 х 70 см - 2 шт.

покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника, з щільного картону і прикрашену красивим декором.

Рекомендації, як доглядати за покривалом з сатиновою тканини. Сатин щільна і міцна тканина, і відрізняється високою зносостійкістю, тому догляд за ним дуже легкий і простий:

  • Температури води при пранні такого покривала повинна бути не вище 30 градусів за Цельсієм;
  • При пранні покривав використовуйте перевірені якісні порошки, без зайвих добавок. Якщо сильно забруднилася, віднесіть в хімчистку;
  • Кращий режим прання для декоративних покривал, особливо з фурнітурою у вигляді бісеру, тільки делікатне прання, при середніх оборотах в 500 - 600;
  • Покривало після прання потрібно відразу витягти з пральної машинки, так ви зможете уникнути заломів на тканині;
  • Бажано сушити такий виріб поза прямих сонячних променів, щоб воно не втратило в кольорі;
  • Гладити вироби краще тільки з виворітного боку;

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Ви можете купити покривало TAC Hera 250х260, в нашому спеціалізованому інтернет-магазині, за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб. Такий виріб виглядає дорого і ніколи не виходить з моди. Вони легко завжди затребувані і стануть бажаним подарунком на будь-яке свято.

Ми завжди можемо запропонувати нашим покупцям широкий вибір текстилю для дому від відомих турецьких виробників і фабрик. І наші менеджери завжди допоможуть Вам оформити замовлення на цю та інші моделі покривал, заощаджуючи ваш час.

В асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може купити подушки, ковдри, рушники, простирадла, наволочки, покривала і пледи високої якості, і інший текстиль для дому.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22077

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покривало МС ANGELIKA тканину атлас паяний
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити розкішне покривало МС ANGELIKA - прикрасить класичний інтерєр Вашої спальні, подарувати комфорт і затишок. Зроблено з атласу, прикрашене декоративною стрічкою, гладеньке. Таке покривало не електризується,...
Велюровое покривало з наволочками Грація
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дане покривало на ліжко не дарма так називається, адже зовнішній вигляд просто чудовий. Бежево-золотий колір відмінно поєднується з коричневими візерунками на полотні. Воно не тільки розкішне, але і якісне. Для...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти