Артикул:
21058

Покривало Шипи 200 * 230

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало Шипи 200 * 230 з мікрофібри, до складу входить 100% поліакрил. Країна виробник Шанхай. Поверхня хутряна, текстурірована смужками з шипами. В асортименті широкий вибір модних відтінків, від пастельних бежевих, до яскравих червоних кольорів. Кожен зможе підібрати підходяще виріб, який доповнить і прикрасить інтерєр. Комплектується в фірмовий поліпропіленовий чемоданчик з ручками.

Пропонований продукт, має низку переваг і переваг. Поліакріл - це синтетична тканина, яка характеризується прекрасними споживчими властивостями. Поверхня мяка і ніжна як у натуральної бавовни, так само добре зігріває, як натуральна шерсть. Матеріал відрізняється зносостійкістю і довговічністю. Серед достоїнств, слід зазначити доступність такого виробу. Текстиль не викликає алергії і подразнень, плед підійде для використання дітьми, вагітними та людям з особливо чутливою шкірою. Виріб прекрасно драпірується і лягає на будь-яку поверхню. Покривало не мнеться і завжди виглядає привабливо і акуратно.

Текстиль знаходить широке застосування в побуті і буде часто використовуватися, приносячи радість своєму власникові. Покривало відмінно впорається з декоративною функцією, його можна використовувати як для ліжка, так і для дивана. Можна використовувати в якості ковдри або пледа.

Виріб легке і компактне, його зручно зберігати і брати з собою в поїздки і подорожі. Текстиль характеризується хорошими гігієнічними показниками, матеріалу не страшні шкідливі комахи та кліщі. На поверхні не розмножуються грибки і цвіль, покривало не вимагає спеціального догляду і провітрювання.

Догляд за покривалом дуже простий, що особливо актуально при сучасному темпі життя. Виріб можна прати в пральній машині при температурі води 30 градусів. Бажано використовувати кондиціонер для білизни при полосканні. Текстиль швидко сохне і стійкий до впливу ультрафіолету. Матеріал зберігає свій первинний колір форму і привабливість, навіть після тривалого використання і багаторазового прання.

Універсальне покривало з мікрофібри можна купити в нашому інтернет магазині за приємною ціною, як оптом, так і в роздріб. Ця прекрасна річ стане в нагоді в кожному будинку, зробить побут більш комфортним і зручним. Виріб послужить чудовим подарунком абсолютно для всіх. Презент можна піднести як близьким родича, так і друзям з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
21058

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
мікрофібра
склад тканини
поліакрил - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Шанхай
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покривало Evelina Lara
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Перед Вами прекрасний покривало на ліжко з шовку від турецької торгової марки Evelina. Воно прикрашене вставками з фатину і вишуканою вишивкою. У такому ж стилі виконані дві наволочки і маленька подушечка....
Love You Покрывало  Жаккард
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Love You безсумнівно відмінне придбання для вашого будинку. Виріб виконаний з жаккарда. Приємне на дотик. Ви можете придбати дане покривало оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.
Love You Покрывало  Жаккард
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Love You безсумнівно відмінне придбання для вашого будинку. Виріб виконаний з жаккарда. Приємне на дотик. Ви можете придбати дане покривало оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти