Артикул:
20478

Покривало Zebra Casa Victoria 2018

Під замовлення (три тижні)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове покривало Zebra Casa Victoria 2018 від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням, прикрашена розкішним декором і виконана з декоративного шовку, на основі акрилового волокна, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт. Така тканина має високу стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби з неї дуже популярними серед покупців домашнього текстилю.

Акрил - це синтетична тканина, він абсолютно нешкідливий, при цьому має високу міцність, мякий на дотик, може бути різної висоти, легко пропускає повітря і зберігає температуру, стійкий до частої машинному пранні. Також покривала з акрилу одні з найпоширеніших варіантів, щоб прикрасити сою ліжко або диван.

Турецька фабрика Zebra Casa відома найкращим домашнім текстилем, пледами, подушками, ковдрами і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються кращі натуральні і синтетичні матеріали, а також просунуті технології. Тому будь-яке покривало з цієї колекції, виконане з акрилу, притягує до себе увагу. На дотик тканина дуже мяка, гладка з легким ефектом блиску, що неможливо зрадити на фото.

Купити покривало Zebra Casa Victoria з декоративного шовку, можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україна. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Також для вас завжди новинки і кращі моделі постільної білизни за доступними цінами на будь-який смак.

Дана модель представлена в нашому каталозі в одному розмірі 260 х 270 см і двома наволочками 50 х 70 см і декоративної подушкою. Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника, прикрашену красивим декором.

Рекомендації, як доглядати за покривалом з декоративного шовку. Хоч, акрил сам по собі дуже щільна і міцна тканина і відрізняється високою зносостійкістю, але ми підготували кілька рекомендацій по догляду:

  • Температури води при пранні такого покривала повинна бути не вище 30 градусів за Цельсієм;
  • При пранні покривал із декоративного шовку використовуйте перевірені якісні порошки, без зайвих добавок. Якщо сильно забруднилася, віднесіть в хімчистку;
  • Кращий режим прання для вироби, тільки делікатне прання, при середніх оборотах в 500 - 600;
  • Щільне покривало після прання потрібно відразу витягти з пральної машинки , так ви зможете уникнути заломів на тканині;
  • Сушити бажано поза прямих сонячних променів, щоб воно не втратило в кольорі;
  • Гладить акрилові вироби можна тільки з виворітного боку, не сильно гарячою праскою через вологу підкладку;

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове жаккардовое покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років , працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

купити покривало Zebra Casa Victoria можна оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ , Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
20478

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
декоративний шовк
наволочки
50 * 70
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Покрывало  Gold
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Gold від Love You безсумнівно відмінне придбання для вашого будинку. Виріб виконаний з жаккарда. Приємне на дотик. Ви можете придбати дане покривало оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти