Артикул:
20142

Покривало Gelin Home DEMET

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 252 бали. Ваш кошик буде загальним 252 бали який можна перетворити на ваучер на 252,00 грн.

5 057,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам гарне жаккардовое покривало Gelin Home DEMET 240х260 з наволочками, від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з міцної і мякої тканини, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина має високу стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби з неї дуже популярними серед покупців домашнього текстилю.

Жаккард - це багатошарова тканина, мякість і щільність якої криється в її технології виробництва та склад ниток. Верхній шар будь-якого комплекту з жаккардової тканини створюється на особливих швейних верстатах за технологією, яка прийшла з Франції. Так, плетіння ниток надає тканині оригінальну текстуру і гладкість, а малюнок схожий на вишивку. Нижня частина білизни в такій постільній виконана з сатину на основі натуральних волокон, бавовни або бамбука.

Купити покривало Gelin Home DEMET 240х260 з жаккардової тканини можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україна. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Також для вас завжди новинки і кращі моделі постільної білизни за доступними цінами на будь-який смак.

Дана модель жаккардового покривала представлена в нашому каталозі в одному розмірі 240 х 260 см і двома наволочками 50 х 70 см. Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника, з щільного картону і прикрашену красивим декором.

Рекомендації, як доглядати за покривалом з жаккардової тканини. Хоч, жаккард сам по собі дуже щільна і міцна тканина і відрізняється високою зносостійкістю, але ми підготували кілька рекомендацій по догляду:

  • Температури води при пранні такого покривала повинна бути не вище 30 градусів за Цельсієм;
  • При пранні жакардових покривал використовуйте перевірені якісні порошки, без зайвих добавок. Якщо сильно забруднилася, віднесіть в хімчистку;
  • Кращий режим прання для жакардових покривал, тільки делікатне прання, при середніх оборотах в 500 - 600;
  • Щільне покривало після прання потрібно відразу витягти з пральної машинки, так ви зможете уникнути заломів на тканині;
  • Бажано сушити такий виріб поза прямих сонячних променів, щоб воно не втратило в кольорі;
  • Гладить жакардові вироби можна тільки з виворітного боку;

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове жаккардовое покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

купити жаккардовое покривало Gelin Home DEMET 240х260 можна оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін. Ми рекомендуємо подушки від турецького виробника Ilkem, так як це чудова можливість порадувати себе і близьких комфортним сном і відпочинком.

доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
20142

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Покрывало 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Love You 3D Оріон стане одним з кращих покривав на ліжко з вашої домашньої колекції. Зроблено покривало якісно відомим виробником з мякої шовкової тканини і прикрашене великим обємним малюнком у вигляді...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти