Артикул:
13880

Покривало Tivolyo Home KLEOS

Чудове покривало на ліжко Tivolyo Home KLEOS , зроблено турецьким виробником з мякою гобеленової тканини і доповнено двома наволочками. Таким покривалом ви безсумнівно порадуєте себе і ваших близьких. Подарункова упаковка від виробника. Купити гобеленові покривало на ліжко можна як оптом , так і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало - 260 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Для створення комфорту і затишку в домі важлива кожна деталь. Пропоноване покривало Tivolyo Home KLEOS від провідного турецького виробника домашнього текстилю, допоможе створити атмосферу тепла в спальні. У набір входить шикарне гобеленові покривало і дві наволочки. Для створення малюнка використовується кольорова пряжа і складне жаккардовое переплетення ниток. Малюнок виглядає просто розкішно, він вражає своєю точністю і красою. Модель представлена з переважанням бузкового і сірого кольору. Вся поверхня густо орнаментирована. Поставляється комплект в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

До складу виробу входить 100% натуральна бавовна, який наділяє текстиль прекрасними експлуатаційними властивостями. Полотно дуже щільне і міцне, красиво драпірується і згладжує всі нерівності ліжку. Текстиль надійно захистить постільна білизна і стане прикрасою будь-якого інтерєру спальні, перетворивши ліжко в королівське ложе. За допомогою приладу можна швидко декорувати меблі, і оновити інтерєр.

Поверхность покривала мяка і приємна на дотик. Виріб вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Це сприяє високим показникам гігієнічності. Завдяки вільному доступу кисню, гине більшість шкідливих мікроорганізмів. Текстиль не парить, на ньому приємно відпочивати і проводити час. Екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії.

Текстиль не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти підійде прати у пральній машині або суха чистка. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Сушити виріб слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Текстиль стійкий до сонячного світла і вицвітання. Зберігає свою форму, колір і привабливість навіть після багаторазового прання та довгих років експлуатації.

Купити вишуканий гарнітур, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Оформити замовлення можна онлайн на сайті, або звязавшись з нами по телефону. Це корисне придбання в свій будинок і дорогий подарунок для близьких і друзів, з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль довгий час буде радувати свого власника, своєю функціональністю і привабливим зовнішнім виглядом, нагадуючи про турботу і добрий смак свого дарувальника.

Деталі товару
13880

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
гобелен
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
фарбована пряжа
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покривало Evelina Selenay
rating 0 відгуків
23 501,00 грн
Пропонуємо Вам чудове і дивовижної якості велюровое покривало на ліжко люкс класу від відомого турецького виробника торгової марки Evelina. Покривала даного виробника завжди виділяє індивідуальність, вишуканість і...
Покривало ARYA  Alkestis
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Перед Вами чудова гобеленові покривало на ліжко від відомого турецького виробника ТМ ARYA. Малюнок на покривалі виконаний жакардовим плетінням, що додає цьому чудовому покривала вишуканості. Таким покривалом Ви...
Нещодавно переглянуто
Покривало Tivolyo Home KLEOS Покривало Tivolyo Home KLEOS
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове покривало на ліжко Tivolyo Home KLEOS , зроблено турецьким виробником з мякою гобеленової тканини і доповнено двома наволочками. Таким покривалом ви безсумнівно порадуєте себе і ваших близьких. Подарункова...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти