Артикул:
21704

Подушка Tivolyo Home PEARL 50 * 70

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо вашій увазі зручну подушку, високої якості, Tivolyo Home PEARL 50 * 70 з наповнювачем з мікроволокна, зроблену відомим турецьким виробником. Подушка має середню жорсткість, а наповнювач з повітряного синтетичного волокна, подарує вам чудові відчуття і комфорт під час сну і відпочинку. Все відомо, що хороший сон залежить від правильного положення голови. І ця подушка відмінно впорається з таким завданням.

Виробник Tivolyo Home давно відомий в Туреччині, і за коротко час встиг завоювати серця покупців в Україні, домашній текстиль і продукція цієї фабрики заслуговують вашої уваги. Фабрика Tivolyo Home виробляє: постільна білизна, ковдри, подушки, покривала, рушники і невеликий текстиль для дому. Всі вироби виконані на високому рівні якості з використанням натуральної сировини і матеріалів, а також нешкідливих синтетичних тканин і волокон.

Чохол на подушці Tivolyo Home PEARL 50 * 70 виконаний з тканини мікрофібра, має зручну блискавку для зміни. Синтетичний наповнювач мікроволокно, один з розповсюджених матеріалів для створення зручних подушок, і вже давно використовується у виробництві домашнього текстилю. Його характеристики, забезпечують комфортний сон і відпочинок в будь-яких умовах. Також, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, добре пропускає повітря і не утримує запах. Основна перевага подушок з таким наповнювачем - це легка вага, антиалергенність і регульована жорсткість для правильного положення голови, що покращує кровообіг і знімає напругу з мязів.

Купити турецьку подушку Tivolyo Home PEARL 50 * 70можно оптом і в роздріб за доступною ціною з доставкою по всій Україні. Наш магазин пропонує покупцям кращі текстильні вироби, щоб кожен наш клієнт міг створити атмосферу затишку і комфорту в спальні, і в своєму будинку. У нас в інтернет-магазині Sweet Home завжди в асортименті домашній текстиль високої якості від найвідоміших турецьких виробників і торгових марок.

В нашому каталозі дана модель THPEARL 50 * 70 представлена в розмірі 50 х 70 см, стандартний розмір подушки під наволочку з сучасного турецького постільної білизни.

Рекомендації та вимоги по догляду за подушкою з мкроволокна - досить дотримуватися рекомендацій від виробника зазначених на бирці.

  • Прати подушки, як з синтетичним, так і з натуральним наповнювачем не рекомендується.
  • якщо ж подушка забруднилася, віддайте її в хімчистку.
  • Прати можна тільки верхній знімний чохол, якщо він передбачений.
  • Після сну подушку, потрібно збити це дозволить повітрю вчинити всередину, що запобіжить збивання наповнювача.
  • Кожні 1 - 2 тижні бажано провітрювати подушки на свіжому повітрі, це прибере неприємні запахи і забезпечить чистоту вироби.

Також хочемо нап омніть, що середній термін служби будь-подушки від 2,5 до 3,5 років.

Купити подушку Tivolyo Home PEARL 50 * 70можно оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші. Наші менеджери завжди готові підказати наявність, підберуть зручну форму оплати і службу доставки.

Деталі товару
21704

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
мікрофібра
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Мікроволокно-100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Подушка Penelope Medipoint
rating 0 відгуків
2 043,00 грн
Подушка Penelope Medipoint мяка і повітряна, прекрасно підтримує голову і шию в комфортному становищі під час сну. Усередині подушки поліуретан, а нагорі силіконізоване волокно. Тик тканина, що покриває подушку,...
ПОДУШКА ПОДГОЛОВНИК РОГАЛИК 35*45
rating 0 відгуків
0,00 грн
Ви постійно подорожуєте або часто їздите у відрядження? Тоді Вам потрібно купити подушку-підголівник, яка створена для тих, хто проводить багато часу в дорозі. Вона створить Вам комфорт під час поїздок, так як тримає...
311,00 грн
Чудова подушка для Вас і Ваших близьких. З наповнювачем з штучного лебединого пуху і чохлом з якісного тика, вона прослужить Вам дуже тривалий час. Така подушка відмінний варіант для тих хто не переносить натуральні...
podushka-tivolyo-home-climabalance
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісну подушку TIVOLYO HOME Climabalance від турецького виробника. Чохол в подушці зроблений з мякої мікрофібри, наповнювач якісний мікрогель, який дозволяє зберігати правильне і зручне положення...
Укр Південь Подушка Соло 100% пуху
rating 0 відгуків
1 646,00 грн
Зручна і мяка подушка Соло вітчизняного виробництва Укр Юг Текстиль дозволить Вам насолодитися своїм відпочинком сповна. 100% натуральний гусячий пух в натуральному бавовняному чохлі зручний в щоденному...
Стул раскладной Teom JOJO
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам мякий і зручний розкладний стілець від турецького виробника. Модель поєднує в собі невелику вагу, красиві дизайн і максимальну зручність, також ви легко можете брати його в будь-яку поїздку. Яскрава...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти