Артикул:
10486

Ковдра Vladi жаккардовое 140 * 205

Якісне жаккардовое ковдру від українського виробника ТМ Vladi забезпечить Ваш комфорт і тепло в будь-який холодний день року. У складі вироби висококласна шерсть і бавовна, воно тепле і легке, завдяки якостям матеріалу буде довго Вам служити. У комплект входить сумка-чохол для транспортування і захисту від пилу і бруду.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 Товар
Читати відгук
Средній рейтинг: 8/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра проводитися в трьох розмірах 140-205; 170-210; 200-220;

Фабрика "VLADI" Склад: новозеландська шерсть 65%, поліестер 25%, бавовна 10%

Жакардове ковдру VLADI від українського виробника, відрізняється високою якістю і неабияким дизайном, випускається в різних розмірах. У його склад входить новозеландська шерсть 65%, поліестер 25%, бавовна 10%

Представлене дуже потрібне, адже ковдру незамінна в побуті річ, яка присутня в кожному будинку, допомагає нам зігрітися в холодну пору, створює оптимальні умови для сну і відпочинку.

Маючи в своєму складі натуральну шерсть, має низку неперевершених якостей, а також володіє цілющими властивостями. Так, шерсть екологічно чистий матеріал, що має відмінну теплопровідність і гігроскопічність. Вона зберігає тепло, не залежно від зовнішнього середовища. Ковдра рекомендується для використання дітям, адже у них ще не до кінця розвинена функція теплообміну, а такий виріб створить оптимально комфортну температуру, дитина не буде паритися або мерзнути. Також шерсть сприятливо діє на весь організм людини. Вона має антисептичні властивості, здатна зменшувати біль і спазми, заспокоює і розслабляє, забезпечуючи хороший міцний сон.

Ковдра дуже легке і мяке, а значить відсутній тиск на тіло під час відпочинку. Поверхня не колеться, так як для виробництва використовується вовна овець породи меринос, яка відрізняється своєю мякістю і шовковистістю. Підійде для використання людям з чутливою шкірою, так як запобігає появи потертостей і роздратування на тілі.

Жакардове ковдру має привабливий зовнішній вигляд. Завдяки складному переплетення волокон, малюнок виходить двостороннім. Виріб відрізняється високою зносостійкістю. Волокно не ламається навіть при механічному впливі.

Пропоноване ковдру виконано в натуральних насичених кольорах. Де на основному тлі яскравим акцентом виступає етнічний орнамент, або китайські ієрогліфи, або рослинний візерунок, що зображені в зеленому, бежевому і коричневих відтінках. Такий виріб прекрасно впишеться в будь-який інтерєр.

Купити такий виріб можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлено в упаковці від виробника. Такий теплий текстиль стане відмінним подарунком для друзів і родичів. Ковдра неодмінно стати в нагоді в побуті і буде довго радувати свого власника красою і практичністю. Адже завжди добре мати під рукою теплу ковдру, яке зможе занурити в атмосферу спокою і домашнього затишку.

Деталі товару
10486

Характеристики

категорія товару
ковдри
склад тканини
новозеландська шерсть 65%, поліестер 25%, бавовна 10%
Спосіб забарвлення
фарбована пряжа
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
від виробника: сумка поліпропіленова на блискавки
Оздоблення
бавовняна тасьма
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Одеяло Vlady жаккардовое
rating 8
Одеяло хорошее, сделано качественно, но довольно тяжелое.
6 інших товарів в цій категорії:
Ковдра Vladi жаккардовое Смуга 140 * 205
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити вовняну ковдру Vladi Смуга найкраще любителям створювати тепло і затишок в домі, дбати про своїх рідних і близьких. Ковдра зроблено з кращих і екологічно чистих матеріалів. Таке ковдру, безумовно, Вам...
Ковдра бамбукове ARYA
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 953,75 грн 3 475,00 грн
Тепла ковдра від відомого турецького виробника текстильної промисловості ARYA зігріє Вас в найлютіші морози. Натуральна тканина та мякість виробу дозволяє відчувати себе максимально комфортно під час нічного або...
Покривало - ковдру Kugulu 200 х 220
rating 0 відгуків
1 497,00 грн
Чудове мяке покривало - ковдру з мікрофібри від польського виробника ТМ Elwey- безперечно кращий замінник важких синтетичних і натуральних ковдр. Під таким покривалом Ви легко зможете зігрітися і насолодитися мякістю...
Нещодавно переглянуто
0,00 грн
Якісне жаккардовое ковдру від українського виробника ТМ Vladi забезпечить Ваш комфорт і тепло в будь-який холодний день року. У складі вироби висококласна шерсть і бавовна, воно тепле і легке, завдяки якостям...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти